Industry Wire

Geplaatst door CRM Partners

CRM Partners Group uitgebreid met Pulse en AXtension

Barneveld, 21 februari 2018CRM Partners Group, één van de leidende organisaties op het gebied van Customer Engagement, breidt deze week uit door toetreding van Pulse en AXtension tot de groep. Hiermee maakt CRM Partners Group de strategische keuze voor end-to-end-oplossingen voor alle businessprocessen van haar klanten.

Emiel Putman, oprichter en CEO van CRM Partners Group: “Wij zien dat klanten in toenemende mate behoefte hebben aan een meer geïntegreerde benadering van hun digitale transformatie. Wij helpen onze klanten om geliefd te zijn bij hun klanten, maar daarvoor moeten wel alle processen in de organisatie op elkaar afgestemd zijn. Dit geldt zowel voor de processen die zichtbaar zijn voor de klant als voor de interne processen van een organisatie. Pulse en AXtension spelen al jaren een toonaangevende rol op het gebied van backoffice-oplossingen en CRM Partners is leidend op het gebied van frontoffice-oplossingen. Binnen CRM Partners Group wordt alle expertise van de bedrijven bij elkaar gebracht en verder uitgebouwd. We zijn hiermee één van de eerste Microsoft Partners in Europa die serieus werk maakt van een complete end-to-end-oplossing. Wij zijn de ‘Microsoft Partner of the Future’.”

In deze video vertelt Putman meer over de uitbreiding: https://www.youtube.com/watch?v=gguFtpBrsaM&list=UUnAGRmT8g-9xDcKDBtYP5tQ

De Venlose ondernemer Nico Tissink heeft samen met het huidige directieteam Pulse en AXtension gebracht tot waar ze nu zijn. Pulse is in 1986 gestart door Tissink en zijn compagnon en is mede onder zijn leiding uitgegroeid tot een onderneming die al jaren aan de top meespeelt op het gebied van Microsoft Dynamics AX en 365. Het bedrijf richt zich met name op bedrijven in de ‘upper-mid-market’ met een internationaal karakter. Pulse is gevestigd in Venlo en Deventer. Er werken inmiddels 140 mensen.

In 2007 kwam daar AXtension bij. AXtension ontwikkelt additionele standaard software-oplossingen op het Microsoft Dynamics (AX) 365 platform en vermarkt deze wereldwijd aan klanten via een select netwerk van partners. AXtension heeft vestigingen in Venlo en Denver (USA) en heeft 30 medewerkers.

Sinds 2010 is de dagelijkse leiding van Pulse in handen van Hiljon te Boome en Ton Hagens en de dagelijkse leiding van AXtension van Myra-Bella Prins. Zij blijven ook na de overname aan als directie van de beide bedrijven en participeren in de CRM Partners Group. Te Boome, Hagens en Prins hebben een belangrijke rol gespeeld in de totstandkoming van de toetreding. Zij herkennen zich in de mensgerichte bedrijfscultuur en langetermijnvisie van CRM Partners.

Hiljon Te Boome, director Operations Pulse: “Vanaf de eerste kennismaking met de mensen van CRM Partners ervaarden wij dat CRM Partners een warme cultuur heeft, net als Pulse, en dat het draait om mensen en samenwerken. De verbinding maakt onze werkomgeving nog inspirerender.” Myra-Bella Prins, CEO AXtension: “Wij geloven erin dat juist die samenwerking ons verder zal brengen. Door de bundeling van onze kennis en kunde, maar vooral door het bij elkaar brengen van onze mensen, liggen er heel veel kansen om een duurzame werkgever te zijn en om onze klanten en partners ook in de toekomst succesvol te bedienen.”

Over CRM Partners Group
CRM Partners werd in 2005 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een groep met drie business units: CRM Partners bv, CRM Partners AG en sinds vandaag Pulse en AXtension. Er zijn vestigingen in Barneveld, Frankfurt, München, Deventer, Venlo en Denver. In december 2016 verstevigde de CRM Partners Group haar positie op het gebied van customer service door de overname van brightONE, specialist op het gebied van klantinteractie en klantcontact. Deze activiteiten zijn inmiddels volledig geïntegreerd binnen CRM Partners bv. CRM Partners Group telt nu bijna 400 medewerkers en de totale jaaromzet bedraagt 50 miljoen euro.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht