Industry Wire

Geplaatst door Provincie Noord Brabant

Ook dagkaarten voor Creativity World Forum 2019

Op veler verzoek is het assortiment aan tickets voor het Creativity World Forum 2019 (21-23 oktober) in Brabant uitgebreid. Er zijn niet alleen driedaagse tickets en tickets voor dag 2 beschikbaar, maar ook losse tickets voor dag 1 en dag 3. En je krijgt op alle tickets nu ook nog eens korting.

Maandag 21 oktober kun je je vanaf 15.00 uur laten inspireren door keynote speakers als Bas Timmer (Sheltersuit), Winy Maas (MVRDV), Lilly Platt (Lilly’s Plastic Pickup) en Dennis Karpes (Dance4Life, Justdiggit). Het plenaire programma loopt over in de Future Food Experience van Chloé Rutzerveld, met ruime gelegenheid om te netwerken.

De tweede dag staat in het teken van de grote opgaves van vandaag en morgen. Bezoek een van onze thematische HUB-conferenties rondom food (Meierijstad), inclusiveness (Tilburg), resources (Breda), mobility (Helmond) en progress (Eindhoven). Leer wat er in Brabant al aan vernieuwende en creatieve oplossingen worden bedacht en ervaar wat jij zelf kunt bijdragen.

Op dag 3 gaan we de diepte in, met experts, innovators en creatieven op de meest uiteenlopende gebieden. Denk aan Michael Green (Social Progress), Jalila Essaidi (BioArt Lab), Maxim Februari (NRC), Lucas de Man (Nieuwe Helden) en Koert van Mensvoort (Meat the Future). We eindigen de middag – en het CWF2019 – met een show van illusionist Victor Mids (Mindf*ck).

Tickets met korting
Het liefst zien we je natuurlijk 3 dagen, maar er zijn ook losse dagtickets verkrijgbaar. En met de code COUNT-ME-IN krijg je ook nog eens korting: een ticket voor dag 1 kost dan € 95 (in plaats van &euro 150) en tickets voor dag 2 en 3 kosten € 150 (in plaats van € 225). Via cwf2019.com kun je tickets bestellen. Daar vind je ook het volledige programma in handige tijdschema’s.

Over het CWF2019
Het Creativity World Forum is onderdeel van DC Network en is hét internationale congres over creativiteit, innovatie en verbeeldingskracht en brengt professionals uit alle disciplines en uit de hele wereld samen. In 2019 wordt het voor het eerst in Nederland gehouden. Het CWF2019 wordt georganiseerd door BrabantDC, in opdracht van de provincie Noord-Brabant.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht