Industry Wire

Geplaatst door TravelXL

En dat is plus 7!

(Blaricum, 19 oktober 2021) Het aantal nieuwe vestigingen bij de TravelXL Groep is de afgelopen maanden gegroeid met 7. De groep telt nu 56 vestigingen met 46 partners, het pre-corona niveau.

De meest recent toegetreden reisbureaus, die operationeel beginnen in november, zijn gevestigd in Valkenswaard( TravelXL Alfa Reizen) en Lochem( TravelXL Lochem).

Eerder zijn de vestigingen van TravelXL Lanting in Klazienaveen en Hoogeveen( per 01 december), TravelXL Reisburo Avanti in Zelhem, TravelXL Bolderman Reisburo in Veenendaal al toegetreden.

Tevens heeft TravelXL ’t Gooi uit Eemnes een pop-up reisbureau geopend in de naburige gemeente Huizen(NH).

“Helaas zijn de afgelopen maanden enkele vestigingen gesloten vanwege de gevolgen van COVID-19. Het positieve is echter dat de nieuw toegetreden partners een mix zijn van bijzonder ervaren reisbureau ondernemers en nieuwe starters. Dat typeert de onafhankelijke ondernemers die zich bij de TravelXL groep thuis voelen en geeft aan dat het vertrouwen in de reisbranche volop leeft. Hopelijk zijn zij als voorbeeld voor vele nieuwe initiatieven. Daar zijn  zowel de consument als de branche alleen maar bij gebaat.”, aldus Ronald Raadsheer, Managing Partner van TravelXL.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht