Industry Wire

Geplaatst door Epson

DataMaster Lab beoordeeld de Epson WorkForce AM-C-inkjetserie voor zakelijk gebruik met vijf sterren De vijf sterren zijn toegekend voor in

DataMaster Lab is een toonaangevend testlaboratorium voor kantoorprinters, en heeft de AM-C A3-kleuren multifunctionele zakelijke inkjetprinters van Epson een vijfsterrenbeoordeling toegekend.

Na grondige tests van de reeks, werden zij beoordeeld als: “Simpelweg de meest productieve inkjetprinters ooit (dubbelzijdig printen, nietmachine, scanverwerking) en productiever dan veel van de hoogwaardige tonerprinters van de concurrentie.

Het AM-C assortiment werd ook geprezen vanwege de voorbeeldige milieu-kwalificaties, met de tests die bevestigden dat ze ‘slechts 115 watt verbruiken tijdens het printen. Daarnaast benadrukt DataMaster dat het aantal keren dat verbruiksmaterialen vervangen moeten worden minder dan de helft is dan dat van de concurrenten op het gebied van tonerprinters1, waardoor de impact die deze hebben op het milieu nog verder wordt verkleind.

Gareth Jay, Epson Europe, zei over de beoordeling: “Deze erkenning van een prestigieus onafhankelijk testhuis als DataMaster is een fantastische bevestiging van onze inspanning bij het produceren van een assortiment producten die niet alleen zeer productief en efficiënt zijn, maar ook stappen zetten in het verbeteren van de duurzaamheid van printen. We zijn heel blij dat deze inzet is erkend.”.

De Epson AM-C serie biedt 40-60 ppm statische printkop inkjetprinters voor bedrijven die gebruikmaken van Epsons Piëzo Heat-Free-inkjettechnologie. De serie werd vorig jaar gelanceerd om een eerdere kloof in het zakelijke A3-productportfolio van Epson te overbruggen.
Beschikbaar met het volledige supportaanbod van Managed Print Services en Print Admin-pakketten via Remote Service-oplossingen, bieden deze producten een hoogwaardig, betrouwbaar en duurzaam printsysteem met weinig onderhoud.

1 DataMaster maakt schattingen gebaseerd op genormaliseerde maandelijkse volumes en gepubliceerde gegevens voor de levensduur van verbruiksmaterialen gedurende vijf jaar

Over Epson
Epson is een wereldwijd toonaangevend op het gebied van technologie wiens filosofie van efficiënte, compacte en nauwkeurige innovatie, levens verrijkt en helpt een betere wereld te creëren. Het bedrijf richt zich op het oplossen van maatschappelijke problemen met innovaties op het gebied van printen voor zowel thuis, zakelijk, commercieel als industrieel, productie, visuele communicatie en lifestyle. Het doel van Epson is om in 2050 CO2-negatief te zijn en het gebruik van uitputbare ondergrondse hulpbronnen zoals olie en metaal te elimineren.
De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, genereert jaarlijks een omzet van meer dan 1 biljoen JPY. global.epson.com

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht