Industry Wire

Geplaatst door M-Files

Decupere & Partners kiest M-Files als DMS

Utrecht, 19 september 2023 – Decupere & Partners, actief in de Belgische accountancysector, heeft aangekondigd dat ze hebben gekozen voor M-Files als hun nieuwe Document Management Systeem (DMS). Deze strategische stap markeert een belangrijke ontwikkeling in hun voortdurende inzet voor het versterken van hun operationele efficiëntie en het verder optimaliseren van hun dossier- en klantbeheer. M-Files wordt geleverd door GeONE Belgium, specialist in het optimaliseren van document- en informatiemanagement.
Optimaliseren van klantdossiers en documentprocessen

M-Files is een gerenommeerd platform voor document management dat innovatieve optimalisaties biedt voor het beheer van dossiers, documenten en bedrijfsprocessen. Veel accountancykantoren kiezen M-Files vanwege het uniformeren van klantdossiers. Met de overstap naar M-Files streeft Decupere & Partners ernaar om hun documentbeheer te moderniseren en te stroomlijnen, wat resulteert in verbeterde toegankelijkheid, betere samenwerking tussen afdelingen en teams en een verhoogde productiviteit.

“Het kiezen van M-Files als ons DMS is een strategische beslissing die nauw aansluit bij onze wens om onze dossiers, informatiehuishouding en bedrijfsprocessen te optimaliseren,” aldus Delphine Steenhuyse, CIO bij Decupere & Partners. “We waren op zoek naar een oplossing die ons in staat zou stellen om documenten eenvoudig te beheren, snel te vinden en naadloos samen te werken binnen onze teams en met onze klanten. M-Files biedt ons precies dat, en meer.”

Platform- en partnerkeuze

M-Files onderscheidt zich door zijn unieke aanpak, gebaseerd op metadata, waardoor gebruikers documenten kunnen organiseren en vinden op basis van context en relevantie. Dit resulteert in een intuïtieve en effectieve manier van werken, waarbij documenten gemakkelijk kunnen worden gelokaliseerd. Voor de implementatie heeft Decupere & Partners gekozen voor GeONE als implementatiepartner vertelt Steenhuyse: “De keuze voor een platform is één, daar het maximale uithalen is twee. Om die reden zochten we een sterke partner die meedenkt met onze ambities. GeONE kwam als Global M-Files Partner of the Year snel bovendrijven en zij maken die belofte meer dan waar. Ze hebben niet alleen bewezen dat ze onze business begrijpen, maar ook hoe ze M-Files kunnen inrichten naar onze specifieke behoeften.”

Gebruik M-Files in België groeit

De Belgische accountant sluit zich aan bij een groeiende groep zakelijke dienstverleners: “We zijn verheugd om Decupere & Partners te verwelkomen bij onze M-Files familie,” verklaart Bastiaan Brefeld, mede-oprichter van GeONE. “We zijn ervan overtuigd dat M-Files zal bijdragen aan het stroomlijnen van hun bedrijfsprocessen en het mogelijk maken van naadloze samenwerking binnen en buiten hun organisatie.” Voor GeONE is het niet de eerste Belgische klant: “Naast onze sterke basis in Nederland, zijn we trots op de groeiende groep M-Files klanten in België. Deze ontwikkeling betekent dat we steeds meer zakelijke- en financiële dienstverleners efficiënter laten werken dankzij een optimale informatievoorziening.”

NOOT VOOR DE REDACTIE

Over Decupere & Partners
Decupere & Partners, met acht vestigingen en een 130-tal werknemers, brengt boekhouding naar een nieuw niveau. Ons kantoor heeft vanzelfsprekend een brede expertise in accountancy, maar excelleert daarnaast in IT, HR, legal en services. Bovendien blijft persoonlijk klantencontact gegarandeerd door de gedecentraliseerde structuur.

Website Decupere & Partners

Over M-Files
M-Files is wereldwijd marktleider op het gebied van informatiebeheer. Het metadata-gedreven documentbeheerplatform van M-Files stelt kenniswerkers in staat om direct de juiste informatie in elke context te vinden, bedrijfsprocessen te automatiseren en informatiebeheer af te dwingen. Dit biedt bedrijven een concurrentievoordeel en een aanzienlijke ROI, omdat ze betere klantervaringen en werk van hogere kwaliteit leveren met minder risico’s. Duizenden grote en kleine organisaties in meer dan 100 landen gebruiken M-Files voor het beheren van hun bedrijfsinformatie en -processen, waaronder Heijmans, BDO en ARAG.

Website M-Files

Over GeONE
GeONE bestaat uit een groep enthousiastelingen die blij wordt van informatie- en documentmanagement uitdagingen van organisaties die vooruit willen. Organisaties die beseffen dat data, documenten en informatie een bepalende rol spelen in hun succes.
Waar anderen zich laten leiden door software en haar functionaliteiten, zijn voor GeONE bedrijfsprocessen het vertrekpunt. Met intelligente oplossingen optimaliseert GeONE die processen en brengen deze in lijn met bedrijfsdoelstellingen. GeONE transformeert IT-afdelingen van cost centers naar profit centers. Op die manier draagt GeONE bij aan de winstgevendheid, servicegerichtheid en het innovatievermogen van organisaties.

Website GeONE

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht