Industry Wire

Geplaatst door Dept

Dept twee keer genomineerd voor SAN Accenten

De genomineerde cases zijn bekend voor het SAN Jaarboek 2018. Voor de campagnes met bol.com en Honig wist Dept twee nominaties in de wacht te slepen. De Nederlandse vakprijs wordt dit jaar voor de 30ste keer uitgereikt.

De SAN Accenten is de enige communicatievakprijs in Nederland van, door en voor Adverteerders. Voor de jubileumeditie zijn honderden ervaren marcom-leidinggevenden  samengekomen om de advertentiecases, die verdeeld zijn over elf categorieën, te beoordelen.

De campagne ‘De winkel van de Feestdagen’, die Dept in samenwerking met bol.com heeft gemaakt, heeft de digital agency de eerste nominatie opgeleverd in de categorie ‘Retail’. Het succes van deze campagne zat vooral in de herkenbare situaties tijdens de feestdagen, die in een reeks korte video’s van 15 seconden werden geschetst. Dit sprak verschillende doelgroepen aan, op meerdere platformen en op een eigen manier.

Daarnaast heeft Dept ook een nominatie ontvangen voor de campagne ‘365 dagen Honig’, ditmaal in de categorie ‘Fast Moving’. Reclamebureau Etcetera bedacht initieel het campagneconcept, waarna Dept van A tot Z verantwoordelijk was voor de uitvoering. Het doel van deze influencer campagne was om de familie weer terug te brengen aan tafel en te bewijzen dat zoiets eenvoudig te bereiken is met de producten van Honig. De familie Jongedijk nam voor een heel jaar het Instagram account van Honig over – met succes.

Op maandag 8 april en dinsdag 9 april a.s. zal Dept hun cases presenteren bij ABN Amro in Amsterdam. De awards worden op donderdag 23 mei 2019 uitgereikt.

Wij zijn Dept – een internationale agency met 1.200 ervaren denkers & doeners. Eén agency waar creativiteit, technologie en data samenkomen. Wij helpen met het opnieuw uitvinden & versnellen van jouw digitale werkelijkheid door het creëren van ervaringen die mensen willen en organisaties nodig hebben. www.deptagency.com

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht