Industry Wire

Geplaatst door DMP

DMP bereikt NetApp Platinum Partnerstatus

NetApp beloont toegewijde partner DMP en erkent de dienstverlener als één van de meest technisch-vaardige Nederlandse partijen op het gebied van NetApp.

Bunnik, 1 juni 2023 – DMP, specialist in complete oplossingen voor veilig en betrouwbaar data management, kondigt vandaag aan dat het door NetApp is beloond met de Platinum Partnerstatus binnen het NetApp Partner Sphere Program. De afgelopen jaren is de vraag naar de diensten van DMP flink toegenomen. Daarom heeft de dienstverlener de samenwerking met NetApp opgevoerd om de eigen expertise en slagkracht voor storage-management, back-up & recovery en Infrastructure as a Service (IaaS) naar een hoger plan te tillen. DMP heeft daarbij zijn kennis en kunde over NetApp aanzienlijk uitgebreid met NetApp Solution Competenties en NetApp Service en support certificaten. De Platinum Partnerstatus positioneert DMP als één van de meest kundige partijen op het gebied van NetApp binnen de Nederlandse markt en signaleert dat DMP klanten optimaal kunnen profiteren van expert-advies en diensten rondom NetApp oplossingen.

In tijden van schaarste op het gebied van technische expertise en toenemende IT-complexiteit zijn organisaties steeds meer op zoek naar manieren om hun IT-afdeling te ontzorgen. Met de Platinum Partnerstatus erkent NetApp de inspanningen die beide partijen hebben geleverd om ervoor te zorgen dat organisaties met hun storage-vraagstukken terecht kunnen bij DMP, ongeacht de complexiteit. Ian Koch, Sales Manager Benelux bij DMP:

“Met NetApp’s betrokkenheid hebben we al veel kunnen bereiken. De eerlijke en constructieve input van beide partijen heeft ons partnerschap versterkt. We zijn erg trots op deze erkenning van NetApp en hebben veel vertrouwen in een geweldige toekomst samen! ”

DMP heeft NetApp Service en support certificaten behaald voor:
• ONTAP
• ONTAP DATA SAN
De NetApp Solution Competenties zijn door NetApp bevestigd op het gebied van
• Hybride Multicloud voor VMware
• Data Protection with Commvault
• XaaS built with ONTAP
• XaaS built with StorageGRID
• NetApp Technologies for Security & Ransomware Protection
• Monitoring & Optimization with NetApp Cloud Insights

DMP – Data Management Professionals: Your Data in Safe Hands

Data groeit snel, vaak met giga- of terabytes per dag. Tegelijkertijd groeit de noodzaak om grip te houden op data. Data moet efficiënt, tijdbesparend en veilig worden opgeslagen en beheerd. DMP biedt de helpende hand aan zowel lokale als internationale organisaties. Dat doen wij vanuit onze vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Zuid-Afrika en onze datacenters verspreid over de hele wereld. Kennis en deskundigheid van data en datamanagement zijn onze belangrijkste assets. Met iedere uitdaging waarmee we worden geconfronteerd, groeit onze kennis. Onze deskundige en adviserende rol, zorgt dagelijks voor nieuwe en inzetbare inzichten. Uitdagingen die wij nu al aan de horizon zien schitteren, zorgen voor een constante innovatie van onze dienstverlening en het implementeren van nieuwe trends. Een voorbeeld hiervan is ons Data Management-as-a-Service (DMaaS) portfolio, waarmee wij vernieuwende producten en diensten behapbaar maken voor ieder type organisatie. DMP kan ingeschakeld worden voor het advies om data nog beter in te zetten. Zo helpen wij organisaties de juiste storage, back-up of hybrid cloud-oplossing te vinden die de organisatie steunt, toegevoegde waarde biedt en beschermt. DMP: Your Data in Safe Hands.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht