Industry Wire

Geplaatst door Dropbox

Dropbox biedt resellers Dropbox Business-maandabonnement

Amsterdam – Dropbox biedt via het kanaal nu flexibele abonnementsopties met maandabonnementen die ook maandelijks kunnen worden gefactureerd. De nieuwe abonnementsvorm is onder meer een uitkomst voor organisaties die veel op projectbasis werken. Denk bijvoorbeeld aan bouwprojecten, reclamecampagnes of de vele festivals.

Marcel van de Gender, hoofd Channel Sales Benelux bij Dropbox: “Voor samenwerkingsverbanden op projectbasis zijn vaak veel verschillende bedrijven en ondernemers samen in touw. We hebben gemerkt bij onze klanten dat ze flexibel willen kunnen op- en afschalen voor de duur van een project. Het tijdelijk kunnen uitbreiden van Dropbox Business door middel van maandcontracten springt in op deze behoefte. Alle betrokkenen kunnen met een flexibel abonnement voor de duur van een project eenvoudig informatie uitwisselen, samenwerken en gebruik maken van (nieuwe) tools binnen de Dropbox-omgeving.”

Voordelen Dropbox Business

Dropbox Business is een oplossing voor het veilig delen en opslaan van bestanden waarmee medewerkers graag werken en die IT-beheerders de controle biedt die ze nodig. Voordelen voor (tijdelijk) gebruik van Dropbox Business zijn onder meer:

Mogelijkheden mkb

Ook voor kleinschalige projecten en bedrijven in het mkb kan Dropbox Business uitkomst bieden. Niet alleen vanwege de flexibiliteit, maar ook met het oog op financieel risico en het kunnen richten op kerntaken. Zo kunnen de prestaties, productiecapaciteit en efficiëntie groeien terwijl tegelijkertijd de implementatie- en supportkosten lager worden. Daarnaast biedt een maandcontract de mogelijkheden om eens te onderzoeken of de geavanceerde mogelijkheden van Dropbox Business passen binnen het bedrijf of project. Geen eindeloos e-mailen, bestanden zoeken of opslagruimte zoeken, maar overzichtelijk binnen een systeem werken, waarvan onze eindgebruikers zeggen dat het prettig en intuïtief werkt. IT-ervaring is niet nodig, dus iedere persoon op iedere afdeling kan er gemakkelijk mee leren werken.

Synchronisatie aanbod

Voor onze partners die software met Dropbox Business als maandlicentie aanbieden, vormen de maandcontracten van Dropbox een prettige synchronisatie met hun huidige aanbod. Zo kunnen ze complete oplossingen op maat bieden voor kortere of langere termijn. Een bijkomend voordeel is dat dit uiteindelijk weer tot meer contactmomenten met klanten leidt. Zo hopen we dat de nieuwe maandelijkse abonnementsopties bijdragen aan nog meer flexibiliteit en betere samenwerkingen.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht