Industry Wire

Geplaatst door RG System

DSD Europe breidt aanbod uit met IT-beheeroplossing van RG System

Rosmalen, 14 januari 2020 – DSD Europe breidt haar cloud services aanbod uit met de IT-beheeroplossing van RG System. Een all-in-one oplossing die 3 essentiële modules voor IT-beheer samenbrengt: Remote Monitoring & Management, Data Backup & Restore en Endpoint Security, zodat jij de IT-infrastructuur van je klanten kunt beheren met één enkele besturingsoplossing.

Systemen, apparaten en applicaties spelen een steeds belangrijkere rol voor de bedrijfscontinuïteit, IT-infrastructuren worden complexer en de hoeveelheid digitale data groeit. Ontwikkelingen waardoor het belang van een overzichtelijk IT-beheerplatform en goede beveiliging van IT-infrastructuren steeds belangrijker wordt.

Met RG System beheer en bescherm je de complete IT-infrastructuur van een bedrijf met één gebruiksvriendelijk en overzichtelijk dashboard. Het multi-tenant dashboard is te bereiken via de webbrowser en geeft real time notificaties, data en instellingen, zodat je op afstand alle IT-infrastructuren kunt monitoren en beheren.

“RG System onderscheidt zich als IT-beheeroplossing door meer dan 300 plug-ins, voor bijvoorbeeld Acronis, Kaspersky en Bitdefender, kosteloos beschikbaar te stellen. Met deze plug-ins kun je gebruik blijven maken van je vertrouwde security- en backup-oplossingen en deze monitoren en beheren met de centrale besturingsoplossing van RG System. Zo behoud je dus de band met je lokale vendor voor bijvoorbeeld support en salesondersteuning,” aldus Stan Laurijssen, Team Lead Cloud Services bij DSD Europe.

“Met de IT-beheeroplossing van RG System kunnen onze partners zich onderscheiden met een service van hoge toegevoegde waarde. Een service waarmee zij het volledige proces van beheer en beveiliging van de IT-infrastructuur van hun klanten kunnen faciliteren,” vult Stan Laurijssen aan.

“Het partnerschap met DSD Europe biedt voor RG System een geweldige kans om te groeien in de EMEA-regio – een van onze doelen voor 2020,” aldus Grégory Cladera, CEO van RG System uit. “We zijn ervan overtuigd dat de toevoeging van ons gecentraliseerde IT-beheerplatform van hoge toegevoegde waarde is voor het serviceportfolio van de DSD-partner. Een oplossing waarmee zij de eindklant beter kunnen bedienen, door hun infrastructuur efficiënter te beheren. Kortom, een veelbelovende samenwerking!”.

RG System is de tweede monitoring oplossing binnen het cloud services portfolio van DSD. In 2019 werd dit portfolio, dat momenteel 18 merken telt, al uitgebreid met een tiental merken en verwacht wordt dat ook dit jaar het aanbod cloud services groeit, maar vooral nog gevarieerder wordt.

####

 

Over DSD Europe

DSD biedt een uniek platform voor de digitale distributie van software, voor IT-resellers en MSP’s. Software en cloud services worden 24/7 online aangeboden en altijd direct geleverd. Dankzij een eigen ontwikkelingsteam kan DSD inspelen op de snelle en veeleisende markt. Het DSD-platform is een bewezen concept met een dagelijkse groei in zowel het aantal gebruikers als de techniek. Het DSD-concept wordt in vijf landen geëxploiteerd en bedient in totaal meer dan 5.500 resellers. Meer informatie op: dsdeurope.com.

 

Over RG System

RG System, een Franse IT Management Expert in de cloudsector, werkt al meer dan 10 jaar aan een gecentraliseerd IT-beheerplatform dat RMM, databackup en Endpoint Security samenvoegt in één oplossing, waarmee MSP’s efficiënt de IT-infrastructuur van de eindklant kunnen beheren. RG System heeft als doel om partners te helpen de bedrijfscontinuïteit van de eindklant te garanderen met een intuïtieve en gebruiksvriendelijke IT-beheeroplossing. Make IT Easy!

Meer informatie op: rgsystem.com.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht