Industry Wire

Geplaatst door DSD Europe

DSD Europe voegt Dropsuite Cloud Backup toe aan zijn distributieplatform

Rosmalen, 5 februari 2019DSD Europe tekent een partnerschap met Dropsuite Limited (ASX: DSE) en voegt daarmee Dropsuite Cloud Backup for Office 365 en Dropsuite Email Backup toe aan zijn cloud services aanbod. Zonder verborgen kosten of omslachtige set-upvereisten bescherm je met Dropsuite Cloud Backup alle Office 365 data (Exchange Online, SharePoint, OneDrive, Groups en Teams) van je klanten, voor een vast maandelijks bedrag per seat. Daarbij biedt Dropsuite je ongelimiteerde opslagruimte en oneindige data retentie.

Met de multi-tenant cloud console beheer je in één overzicht alle seats van je klanten. Dit maakt de backup-oplossingen van Dropsuite met name interessant voor MSP’s! Via DSD wordt een overkoepelend contract geactiveerd, waarmee je alle seats van je actieve klanten kunt beheren in de cloud console.

Cloud Backup for Office 365 en Email

Met een data retentie van slechts 30 dagen voor verwijderde bestanden, biedt Office 365 geen bescherming tegen data die per ongeluk of met opzet verwijderd of beschadigd wordt door werknemers of gegijzeld wordt door ransomware. Zonder backup-oplossing worden de Office 365-gegevens van je klanten voortdurend aan bedreigingen blootgesteld. “Dropsuite Cloud Backup beschermt alle Office 365 data in Exchange Online (e-mails, kalenders, contacten en taken), OneDrive, SharePoints en Team Sites.”, legt Stan Laurijssen, Cloud Services Specialist bij DSD Europe, uit.

“Met ongelimiteerde opslagruimte en de mogelijkheid om een oneindige data retentie in te stellen tegen een vast bedrag per maand, biedt Dropsuite een unieke oplossing in het landschap van Office 365 Backup & Recovery,” vult Stan Laurijssen aan. “Hetzelfde geldt voor Email Backup, waarmee je met één seat ongelimiteerd en met flexibele bewaartermijnen een backup maakt van alle waardevolle e-maildata, waaronder ook bestanden, bijlagen, kalenders en taken.”

De backup-oplossingen van Dropsuite zijn 100% cloud-to-cloud: een gebruiker hoeft geen user-agent te downloaden of te installeren en doordat de user-agent volledig online werkt, is een backup niet afhankelijk van een systeem.

“Office 365 data wordt elke dag gestolen, geblokkeerd, vastgehouden en vernietigd”, zegt Ridley Ruth, COO van Dropsuite. “Daarom moet elk bedrijf de native backup-mogelijkheden van Office 365 aanvullen met een externe cloud backup- en archiveringsoplossing als Dropsuite Cloud Backup.”

Nieuwsgierig naar de backup-oplossing van Dropsuite en de werking van de multi-tenant cloud console voor MSP’s? Volg een live demo tijdens een webinar of test de cloud console geheel vrijblijvend.

####

Over Dropsuite

Dropsuite (DSE:ASX) is een cloud-softwareplatform dat wereldwijd cloud backup, eDiscovery, archivering en recovery diensten levert om bedrijven te helpen met de bescherming van bedrijfsdata. Dropsuite is ontstaan in 2012 en heeft zijn hoofdkantoor in Singapore, met verkoopvertegenwoordigers in de VS, Europa, Japan, Brazilië en Australië. Meer informatie op: dropsuite.com.

Over DSD Europe

DSD biedt een uniek platform voor de digitale distributie van software, voor IT-resellers en MSP’s. Software en cloud services worden 24/7 online aangeboden en altijd direct geleverd. Dankzij een eigen ontwikkelingsteam kan DSD inspelen op de snelle en veeleisende markt. Het DSD-platform is een bewezen concept met een dagelijkse groei in zowel het aantal gebruikers als de techniek. Het DSD-concept wordt in vijf landen geëxploiteerd en bedient in totaal meer dan 5.500 resellers. Meer informatie op: dsdeurope.com.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht