Industry Wire

Geplaatst door eCircle

eCircle presenteert nieuwe cloud-infrastructuur tijdens De E-commerce Dagen 2012

eCircle, een van de grootste bedrijven voor digitale direct marketing in Europa, is aanwezig tijden De E-commerce Dagen in Utrecht op 24 en 25 april. De organisatie presenteert op stand A072 haar nieuwe data-cloud-infrastructuur. Deze infrastructuur ondersteunt de e-mailmarketing applicatie eC-messenger, de best verkochte marketingoplossing in Europa met ruim 1200 systeemgebruikers in de belangrijkste branches.

De E-commerce Dagen is een interessant evenement voor bedrijven die nieuwe leveranciers willen ontmoeten en op de hoogte willen zijn van alle nieuwe producten en diensten die hun e-commerce potentieel kunnen verhogen. Verder kunnen bedrijven kennis delen en ervaringen uitwisselen met experts en meer horen over de laatste trends via verschillende spreker-sessies en workshops.

eCircle is momenteel de enige e-mail dienstverlener in Europa die de nieuwe data-cloud-infrastructuur heeft geïmplementeerd. Hiermee biedt het bedrijf klanten snellere implementatie en start van campagnes, foutloze automatisering van het proces, meer betrouwbaarheid, schaalbaarheid en snelheid en minder migratiekosten.

Met de nieuwe eC-data-cloud-infrastructuur kunnen organisaties nu snel en eenvoudig enorme hoeveelheden data – verzameld via bijvoorbeeld web analyse, CRM, een e-commerce-platform of social media – beheren en koppelen. Hiermee kunnen bedrijven beter samenwerken met klanten en prospects met behulp van gepersonaliseerde en vernieuwde communicatiemiddelen. Een aantal van de eCircle-klanten die de nieuwste cloud-infrastructuur al inzetten voor hun email-marketingstrategieën zijn OTTO, Oad Reizen en WeLikeFashion.com.

David Steerenberg, Business Development Manager Nederland, en Ton Fernandes, Senior Business Development Manager, zijn aanwezig op de eCircle-stand. Zij kunnen u meer vertellen over hoe de nieuwe oplossing werkt en alle vragen beantwoorden over eC-messenger en eC-data-cloud.

Voor meer informatie over eCircle en het productportfolio ga naar:
www.ecircle.com/nl

Voor meer informatie over De E-commerce Dagen 2012 ga naar:
http://www.e-commercedagen.nl/

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht