Industry Wire

Geplaatst door ESET

ESET benoemt als noemenswaardige leverancier voor endpoint security in Forrester’s The Endpoint Security Landscape Q2 2023 rapport

Sliedrecht, 29 mei 2023 –  ESET, een wereldwijde leider in digital security, is opgenomen in het Forrester’s The Endpoint Security Landscape, Q2 2023 rapport. Het rapport geeft een overzicht van 33 wereldwijde leveranciers van endpoint security, waaronder ESET wordt erkend als een opmerkelijke leverancier van endpoint security op basis van productinkomsten. Rapporten over het dreigingslandschap helpen klanten van Forrester meer inzicht te krijgen in een markt door de huidige marktvolwassenheid te definiëren, de belangrijkste marktdynamiek en use cases te beschrijven, en een lijst van leveranciers of aanbieders op te stellen die zij op basis van omvang, focus en geografie kunnen prioriteren.

Zoals in het rapport wordt gesteld, zijn endpoint-securityoplossingen de eerste en laatste lijn van verdediging voor zakelijke gebruikers, die hun apparaten beschermen tegen malware, gevaarlijke of kwaadaardige acties detecteren en daarop reageren en incidenten snel en efficiënt oplossen. Daarom wordt het kritieke belang van endpoint security in dit rapport behandeld, en door erin opgenomen te zijn, wordt ESET erkend als een opmerkelijke speler in deze volwassen markt. Leveranciers in het rapport variëren in grootte, geografie en use cases, waaronder vijf uitgebreide use cases van browserbeveiliging, verbeterde beveiligingsmaatregelen, flexibele rapportage, verdediging tegen mobiele bedreigingen en bescherming van onbeheerde apparaten. Dit zijn use cases die consumenten willen aanpakken, naast de voornaamste use cases (endpointbescherming, incidentoplossing, apparaatcontrole). ESET behoort tot de representatieve leveranciers met browserbeveiliging, flexibele rapportage en verdediging tegen mobiele bedreigingen als uitgebreide use cases.

“Bij ESET houden we het beveiligingslandschap waarin wij en onze klanten opereren nauwlettend in de gaten. Op basis van onze meetgegevens blijven we ons aanbod van endpoint security uitbreiden door nieuwe functies toe te voegen. Onze oplossingen worden gecreëerd met onze klanten in gedachten, omdat we opties introduceren om de onderbezette beveiligingsteams van onze klanten te compenseren, zodat de bedrijven zich kunnen richten op hun activiteiten en wat echt belangrijk voor hen is”, zegt Jakub Debski, Chief Product Officer bij ESET. “We zijn erg trots op de opname in het rapport van Forrester omdat we, als particulier tech-georiënteerd bedrijf, altijd een op wetenschap gebaseerde, security-first aanpak hebben gehanteerd bij het ontwikkelen van onze oplossingen.

Het volledige verslag is hier toegankelijk via een abonnement of bij aankoop.

Voor meer informatie over ESET’s prijzen en erkenning, klik hier

Over ESET 

Al meer dan 3 decennia ontwikkelt ESET® toonaangevende IT-beveiligingssoftware en -diensten om bedrijven, kritieke infrastructuur en consumenten wereldwijd te beschermen tegen steeds complexere digitale bedreigingen. Inmiddels is ESET uitgegroeid tot het grootste IT-security bedrijf uit de Europese Unie met oplossingen variërend van endpoint en mobile security, tot encryptie en tweefactorauthenticatie. ESET beschermt en monitort 24/7 op de achtergrond en werkt beveiliging in real-time bij om gebruikers veilig te houden en bedrijven zonder onderbreking te laten werken. Evoluerende bedreigingen vereisen een evoluerend IT-beveiligingsbedrijf dat veilig gebruik van technologie mogelijk maakt. Dit wordt ondersteund door ESET’s R&D centra wereldwijd, die zich inzetten voor onze gezamenlijke toekomst. ESET is daarnaast één van de eerste IT-security organisaties die het label ‘Cybersecurity Made in Europe’ van de European Cyber Security Organization (ECSO) hebben gekregen. Ga voor meer informatie naar www.eset.com/nl of volg ons op LinkedIn, Facebook, Instagram en Twitter.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht