Industry Wire

Geplaatst door ESET

ESET Internet Security bekroond door AV Comparatives en Virus Bulletin

Sliedrecht, 20 mei 2019 – ESET, een wereldleider in cybersecurity, heeft is in de prijzen gevallen bij AV Comparatives en Virus Bulletin voor haar ESET Internet Security voor Windows.

AV Comparatives, een wereldwijd erkend onafhankelijke test- en certificeringsorganisatie, heeft ESET bekroond met een eerste plek in hun Performance Test – Impact of Consumer Security Software on System Performance-rapport. Van de 100 in totaal te behalen punten, wist ESET er 99.7 te scoren, een verbetering ten opzichte van de score gegeven in 2018 – een 98.5. Onze belangrijkste consumentenoplossing heeft in alle testuitslagen de classificatie “Very fast” ontvangen voor onder andere Kopiëren van bestanden, Bewerken van archieven, Installeren van applicaties, Opstarten, Browsen van websites en Downloaden van content.

De test evalueert aan de hand van industriestandaard de impact van de antivirussoftware op systeemprestatie omdat programma’s, zoals real-time antivirusbeveiligingssoftware een deel van systeembronnen gebruikt terwijl het op de achtergrond actief is. ESET behaalde de eerste plaats van 16 leveranciers.

Daarnaast heeft ESET Internet Security ook het VB100-certificaat uitgereikt gekregen in de VB 100 Certification Report April 2019 van Virus Bulletin. Het certificaat wordt uitgereikt aan software dat aan de minimumstandaard van malwaredetectie voldoet, maar tegelijkertijd weinig tot geen legitieme programma’s blokkeert. ESET ontving een score van 100% en behaalde daarmee nog een VB100-certificaat en haar 119e Virus Bulletin-award.

Jiří Kropáč, Head of Threat Detection bij ESET, zegt in reactie hierop: “ESETs erkenning als marktleider in consumentenbescherming is een bewijs van onze toewijding in het bieden van het beste in IT- beveiliging voor consumenten en bedrijven. In een tijd waarin malware zich verder ontwikkelt en een steeds grotere dreiging vormt voor gebruikers en hun persoonlijke gegevens, zijn wij trots om een betrouwbare oplossingen te bieden die consumenten wereldwijd beveiligen en beschermen.”

Om meer te lezen over ESETs kwaliteiten, ga naar ESET Internet Security.

Over ons

Al 30 jaar lang ontwikkelt ESET® toonaangevende IT-beveiligingssoftware en -diensten voor bedrijven en consumenten over de hele wereld. Inmiddels is ESET uitgegroeid tot het grootste IT-security bedrijf van de Europese Unie met oplossingen variërend van endpoint en mobile security, tot encryptie en tweefactorauthenticatie. ESET beschermt en monitort 24/7 op de achtergrond en werkt beveiliging in real-time bij om gebruikers veilig te houden en bedrijven zonder onderbreking te laten werken. Gesteund door R&D-centra over de hele wereld, is ESET het eerste IT-beveiligingsbedrijf dat 100 Virus Bulletin VB100-awards heeft verdiend, waarmee elke afzonderlijke “in-the-wild” malware zonder onderbreking werd geïdentificeerd sinds 2003. Ga voor meer informatie naar www.eset.nl of volg ons op LinkedInFacebook en Twitter.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht