Industry Wire

Geplaatst door Van Luyken

Frank Bijl associate partner Van Luyken

Haarlem, 4 augustus 2021 — Van Luyken heeft zich versterkt met Frank Bijl. Deze ervaren senior adviseur sluit zich als associate partner aan bij het Haarlemse communicatieadviesbureau. Dat betekent dat hij exclusief met Van Luyken gaat samenwerken.

Frank is inzetbaar voor marketing-pr en positionerings- en strategische communicatievraagstukken. Zijn veelzijdige ervaring met zowel public relations, reclame en marketing als het eigen ondernemerschap, maakt van Frank een waardevolle adviseur voor bedrijven met complexe communicatievraagstukken of als interim-manager van de communicatieafdeling.
Frank Bijl was eerder (1985-1987) werkzaam voor Van Luyken. “Heel bijzonder om weer voor en met Van Luyken te werken en nu al mijn ervaring als senior adviseur te gaan inzetten voor opdrachtgevers van het bureau.” De geboren en getogen Rotterdammer is van huis uit journalist. Na verschillende functies in de publiciteit, public relations en reclame startte hij eigen bureaus in Rotterdam en Londen. In dezelfde periode verbreedde hij zijn ondernemerschap naar de horeca waar hij vier eigen zaken tot ontwikkeling bracht. “Een dynamische tijd waarin communicatie, hospitality en ondernemerschap hand in hand gingen.”
Youssef Eddini, managing partner van Van Luyken: “De aansluiting van Frank als associate partner is een fantastische aanwinst voor ons bureau. Door zijn rijke, generieke ervaring binnen de communicatie en het ondernemerschap weet hij direct wat er bij klanten speelt, waar communicatie toe kan bijdragen en hoe klanten hierin mee te nemen.”

Communicatieadviesbureau Van Luyken – altijd open
Van Luyken richt zich op communicatieadvies, positionering, communicatiestrategie, crisiscommunicatie en public affairs. Naast advisering is het bureau gespecialiseerd in communicatietrainingen onder het label De Trainingsstudio en detachering van communicatieprofessionals.

Al in 1978 richtte Wim van Luyken het bureau op. Ruim veertig jaar later zijn we er trots op dat ons bureau is uitgeroepen tot het beste communicatie-adviesbureau van Nederland in de categorie productleiderschap (bron: Management Team).

Altijd open: dat is ons handelsmerk. We treden elk communicatievraagstuk onbevooroordeeld tegemoet. We kijken ook over de landsgrenzen heen. Van Luyken maakt deel uit van PROI Worldwide, een samenwerkingsverband van pr-bureaus in vijftig landen.

 

 

 

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht