Industry Wire

Geplaatst door Snakeware

Frontend expert Arjen Steensma komt digital rockstars van Snakeware versterken

Op 2 januari 2018 is Arjen Steensma bij Snakeware begonnen als User Interface en User eXperience expert binnen één van de scrum teams en daarmee komt hij de ambitieuze front-end specialisten bij Snakeware verder versterken.

Arjen realiseerde in 2000 zijn eerste website in ‘oldschool’ tabellen en is in 2003 van studie geswitcht naar Multimedia en Vormgeving aan de Hanzehogeschool in Groningen. Leuk detail: het was destijds de nieuwste opleidingsrichting van de Hanzehogeschool, want ja, daarvoor waren er geen opleidingen om je te specialiseren in de werking en bouw van gebruiksvriendelijke web omgevingen.

In 2008 is Arjen begonnen met werken als Front-end Developer bij StoneArt in Groningen en daarna bij StormMC in Groningen. De afgelopen jaren heeft Arjen gewerkt bij Figlo in Zwolle. Hier was hij werkzaam als UI/UX developer en leverde hij productie templates voor nieuw te ontwikkelen producten.

Het werd tijd voor Arjen om zijn ervaring in te gaan zetten bij complexe data driven commerce omgevingen, die dagelijks door grote groepen gebruikers toegepast worden. Snakeware bood hem de kans om hier invulling aan te geven en de nieuwe uitdaging, waar Arjen aan toe was, werd daarmee snel ingevuld.

“Trots zijn op je werk, ja, een stuk eergevoel en met enthousiasme kunnen tonen en vertellen wat je realiseert. Dat is wat ik wil”, zegt Arjen Steensma. “Ik kende Snakeware al jaren en dit innovatieve bureau stond stiekem al een tijd op mijn verlanglijstje. De mooie opdrachtgevers, de groei en het enthousiasme die ze uitstralen spraken mij hier het meest in aan. Wie wil er nou niet werken voor de nummer 1 in de Emerce 100?”

“Ik ga met mijn ervaring er toe bijdragen om Snakeware voor lange tijd in de 5 sterren te behouden en krijg een kick van websites die echt werken, gegoten in een strak, overzichtelijk en intuïtief design. En gezien de projecten die Snakeware heeft geleverd, voelt dit als een perfecte match!”

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht