Industry Wire

Geplaatst door Concepts2Go

Fusie creëert dé internet- en social media-specialist voor de arbeidsmarkt

Met de toevoeging van Rise breidt C2GO haar dienstverlening uit op het gebied van online communicatie. Rise, dat de nieuwe naam 2Rise krijgt, houdt zich bezig met online werving en selectie en geeft advies over hoe internet het beste in te zetten in de zoektocht naar talent. Samen bedienen de twee organisaties nu de gehele keten in de arbeidsmarktcommunicatie; van training en online recruitment-oplossingen tot het ontwikkelen en implementeren van ‘werken bij’ websites. Bert Kok, creative director van C2GO: “Door onze krachten te bundelen zijn we in staat een complete service aan te bieden en versterken we onze propositie. We hebben nu alles onder één dak.”

Social media
Naast de specialisatie in online communicatie, heeft C2GO nu ook een sterke propositie op het gebied van social media. Waar Rise trainingen geeft in het gebruik van social media, biedt C2GO bedrijven een helpende hand bij de implementatie hiervan en ondersteuning op de lange termijn. “Recruiters maken steeds meer gebruik van social media, dit gebeurt alleen nog niet altijd op de juiste manier”, aldus Ricardo Risamasu,
e-recruitment specialist en directeur van Rise. “Door het samengaan met C2GO combineren we kennis, creativiteit en techniek. Hierdoor zijn we in staat recruiters nog beter te helpen bij de werving via internet.”

Visie
Een persoonlijke benadering en een sterke lange termijn-relatie zijn voor het vernieuwde C2GO erg belangrijk. De organisatie wil niet alleen een dienst leveren, maar de klant bijstaan gedurende een langere periode. Kok: “Wij zijn partner, leveranciers zijn er al genoeg. Dit zijn we heel bewust, omdat online communicatie veel verder reikt dan een corporate website. Om optimaal de kansen te benutten die het internet en social media bieden, stellen we ons op als regisseur voor de totale online communicatie.”

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht