Industry Wire

Geplaatst door g-company

g-company behaalt de Google Work Transformation Enterprise Partner Specialization

Utrecht/Mechelen, 27 januari 2022 – g-company, onderdeel van Xebia, meldt dat zij de Work Transformation Enterprise Partner Specialization in het Google Cloud Partner Advantage Programma heeft behaald. Het bereiken van deze specialisatie onderstreept de expertise en de effectiviteit van g-company in het bouwen van klantoplossingen met behulp van Google Cloud-technologie.

Aantoonbaar succes

Partner Advantage is erop gericht Google Cloud-klanten te voorzien van gekwalificeerde partners met aantoonbare technische bekwaamheid en klantsuccessen in het realiseren  van gespecialiseerde oplossingen in specifieke servicegebieden.

Partners met de Work Transformation Enterprise specialisatie hebben aantoonbaar succes behaald bij de implementatie van Google Workspace bij grote organisaties, inclusief het leveren van diensten voor de ondersteuning van alle projectdomeinen (zoals Governance, Technical, People, Process en Support).

Specialisatie

Het behalen van deze Work Transformation Enterprise Partner specialisatie is het resultaat van een sterk trackrecord dat g-company de afgelopen 15 jaar heeft opgebouwd, zowel in Nederland als in België. Jonas Aerts, Teamleider Work Transformation bij g-company, onderdeel van Xebia: “De specialisatie is een eerste stap die ons gretig maakt nóg meer voor elkaar te krijgen: nóg meer tevreden mensen helpen, nóg betere uitrol van klantprojecten en nóg betere processen bouwen voor ‘de werkplek van morgen’

Over g-company

g-company , onderdeel van Xebia, is een born-in-the-cloud-partner van Google Cloud, Chrome OS, Salesforce.org, Freshworks, monday.com en LumApps. Met een team van meer dan 70 cloud experts in Nederland, België en Maleisië helpen wij onze klanten kleine zelfstandige stappen naar de cloud te zetten.

In september 2021 werd g-company onderdeel van de internationale organisatie Xebia Group en kan het zijn klanten nu een one-stop-shop-ervaring bieden. Van cloud engineering en beheerde services tot machine learning, multi-cloud, data en AI, cloud-native softwareontwikkeling en beveiliging.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht