Industry Wire

Geplaatst door GSMinfo.nl

GSMinfo.nl wint Thuiswinkel Award publieksprijs

De telecom vergelijkingssite GSMinfo.nl heeft de Thuiswinkel Award publieksprijs gewonnen in het segment kleine webwinkels, in de categorie vergelijkingssites. Consumenten konden via internet hun favoriete webwinkels beoordelen. De feestelijke uitreiking van de publieksprijzen vond gisteravond plaats in Fort Voordorp, nabij Utrecht.

 

GSMinfo.nl
GSMinfo.nl is een vergelijkingssite die de prijs van mobiele telefoons met en zonder abonnement met elkaar vergelijkt. Op het moment worden er ongeveer 900.000 prijzen met elkaar vergeleken bij 51 winkels. Jeroen Pfeil: ‘We onderscheiden ons van andere telecom prijsvergelijkers door ons complete aanbod. Veel sites vergelijken alleen de prijzen van losse telefoons maar bezoekers willen ook weten wat een mobieltje kost met een bepaald abonnement erbij.’

Webwinkels XL
Op 24 maart worden de publieksprijzen van de XL webwinkels uitgereikt in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Tijdens deze uitreiking wordt ook de vakprijs voor de beste webwinkel bekend gemaakt evenals de beste startende webshop en de beste mobiele webwinkel.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond