Industry Wire

Geplaatst door Laaiend

Han Snel lanceert online marketingbureau LAAIEND

Creative agency Han Snel is online marketingbureau LAAIEND gestart. Met dit partnerbureau zet Han Snel een stap in de performance based online marketing. 

In een tijdperk waarin creativiteit vraagt om resultaatgerichtheid is dit een logische stap. De combinatie van de creatieve kracht bij Han Snel en de performance based online marketing van LAAIEND brengt het beste van beide werelden samen.

Het team van LAAIEND heeft zijn online marketingsporen meer dan verdiend bij Sanoma, Bol.com en TMG. LAAIEND is heel helder over hun resultaatgerichte manier van werken. Jelte van Echtelt, de enthousiaste oprichter van LAAIEND: “Bij LAAIEND betaal je voor behaalde resultaat; dus je rekent ons af op jouw succes.” LAAIEND houdt zich bezig met SEO/SEA, affiliate marketing en social media marketing. Ook kan je bij LAAIEND terecht voor mediainkoop. Door hun ervaring bij grote mediapartijen weten de experts van LAAIEND scherp in te kopen.

“Met LAAIEND als gedreven, innovatieve partner in online marketing wint onze creativiteit nog meer aan kracht”, aldus Han Snel’s Arthur Hermans. “Bewijs dat het werkt? Neem de proef op de som met een gratis LAAIEND Analyse van je online vindbaarheid”, adviseert van Echtelt.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht