Industry Wire

Geplaatst door KnowBe4

KnowBe4 lanceert nieuw partnerprogramma en partnerportaal

Utrecht, 13 November 2019 KnowBe4, leverancier van grootste trainingsplatform voor security awareness en phishing-simulaties, kondigt vandaag aan dat ze hun partnerprogramma hebben vernieuwd. Daarnaast lanceren ze een nieuw partnerportaal. Adviesorganisaties, system integrators en partners worden door het nieuwe portaal optimaal ondersteund.
Het nieuwe partnerportaal van KnowBe4 is een centrale website voor partners van KnowBe4. Ze kunnen op de site meer informatie krijgen over de organisatie en producten en marketing- en salesmateriaal vinden. Bovendien kunnen ze zien welke leads er zijn, zien wat de progressie is voor bepaalde salestrajecten en kunnen ze nieuwe deals registreren. Het KnowBe4 partnerprogramma geeft inzicht welke eisen er gesteld worden aan partners en welke voordelen ze genieten wanneer ze aan het programma deelnemen.
De bouw van het portaal is het eerste project van Tony Jennings, Senior vice President global channel sales. “Toen ik een aantal maanden geleden op deze post begon, was één van mijn eerste doelstellingen om ons partnerprogramma om te gooien en te verbeteren. We willen een consistent proces hebben in de manier waarop we met partners werken,” zegt Jennigs. “Daarnaast wilden het ook makkelijker maken voor KnowBe4 partners om met ons te praten en interacteren. Dit nieuwe portaal is daar ideaal geschikt voor. Het is erg interessant om tijdens deze snel groeiende periode onderdeel te zijn van onze organisatie. En we kijken ernaar uit om nieuwe partners aan ons te verbinden en de relaties met bestaande partners te verbeteren.”
Jennings is bijzonder ervaren in bedrijfstransformatie, in het bijzonder bedrijfstransformatie van het partnerkanaal van software- en hardwareleveranciers. Hij is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een schaalbaar, effectieve salesmodellen voor het kanaal, strategie en partnerprogramma’s. Voordat hij bij KnowBe4 aan de slag ging, was hij vice president channels en partners van de Noord-Amerikaanse tak van CA Technologies. Hij was daar verantwoordelijk voor alle indirecte sales uit het partner ecosysteem en netto nieuwe omzet van alle indirecte routes naar de markt. Jennings werkte ook voor McAfee en leerde het vak in Zuid-Afrika.
Meer informatie over het partnerprogramma vind je via deze link  https://www.knowbe4.com/partners.
##
Over KnowBe4
KnowBe4 is maker en leverancier van security awareness trainingen. Het bedrijf onderhoudt een trainingsplatform met content en verzorgt phishing-simulaties die wereldwijd door duizenden organisaties gebruikt worden. KnowBe4 helpt organisaties omgaan met de menselijke factor van cybersecurity. Het bedrijf werd in 2010 opgericht door de Nederlands-Amerikaanse beveiligingsexpert en IT-ondernemer Stu Sjouwerman en heeft naast het hoofdkantoor in de Verenigde Staten (Tampa Bay, Florida) ook vestigingen in Zuid-Afrika, Singapore, Engeland, Duitsland en Nederland (Utrecht). Voor meer informatie, zie https://www.knowbe4.com/

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht