Industry Wire

Geplaatst door Liquit,

Liquit overgenomen door Recast Software

Ridderkerk, 21 september 2023 – Liquit, een vooraanstaand Nederlands bedrijf in applicatiebeheer, is overgenomen door Recast Software, toonaangevend in endpoint management. Dankzij de overname biedt Recast Software nu een compleet Application Delivery Platform aan zijn klanten, en versterkt het zijn positie op het gebied van eindpunt- en applicatiebeheer.

In de afgelopen jaren is de behoefte aan een modern, allesomvattend applicatiebeheerplatform sterk gegroeid. Werknemers willen vanaf iedere locatie kunnen werken, en daarmee wordt de uitdaging voor IT-afdelingen om te zorgen voor veilige applicaties en apparaten steeds groter. Bedreigingen voor de cyberveiligheid nemen toe, terwijl software-updates complexer en frequenter worden. Tegelijk zien verschillende sectoren zich geconfronteerd met nieuwe en strengere regelgeving.

Dankzij het samengaan van Recast Software en Liquit (waarvan het hoofdkantoor zich in Ridderkerk bevindt) kunnen IT-teams deze uitdagingen efficiënt en effectief aanpakken. Met Liquits oplossingen voor applicatiebeheer kunnen IT-professionals de applicaties snel en veilig configureren, bijwerken en distribueren, terwijl eindgebruikers profiteren van naadloze toegang tot applicaties. Samen vereenvoudigen de oplossingen de implementatie van software en verlichten ze het werk van de IT-afdeling. Bovendien zorgen ze ervoor dat applicaties up-to-date zijn, voldoen aan wet- en regelgeving en goed functioneren.

Andere voordelen van dit samengaan zijn:

Sterker productportfolio: Recast Software biedt nu een breder scala aan oplossingen voor stroomlijning van applicatiebeheer en eindpuntbeveiliging. Hiermee worden het werk en de uitdagingen voor IT-professionals verminderd.
Meer innovatie: met de gecombineerde expertise van Recast Software en Liquit wordt innovatie in IT-beheer aangejaagd en kunnen nieuwe, geavanceerde oplossingen sneller naar de markt worden gebracht.
Betere klantervaring: klanten krijgen toegang tot een uitgebreidere suite van tools en resources, waardoor IT-activiteiten geoptimaliseerd kunnen worden.
Wereldwijd bereik: het uitgebreide bedrijf zal een nog grotere wereldwijde aanwezigheid hebben, met meer servicemogelijkheden om een gevarieerd klantenbestand te bedienen.
“We heten Liquit van harte welkom in de Recast Software-familie”, zegt Will Teevan, CEO van Recast Software. “De overname sluit perfect aan bij onze missie om IT-professionals de nodige tools te bieden om hun applicaties en software efficiënter te beheren en in te zetten. Samen blijven we innovatie stimuleren en uitzonderlijke waarde leveren aan onze klanten en wereldwijde partners.”

“Recast Software zet zich net als Liquit in voor uitmuntende dienstverlening. Bovendien hebben we eenzelfde visie op innovatie en groei”, aldus Peter Hermeling, medeoprichter en COO van Liquit. “De overname is een belangrijke mijlpaal in ons bestaan en weerspiegelt de enorme toewijding en het harde werk van ons team. Ik wil onze medewerkers, partners en klanten hartelijk bedanken. Zonder hen hadden we nooit kunnen komen waar we nu zijn. We staan te popelen om samen met Recast Software aan de volgende fase van dit spannende proces te beginnen en kijken uit naar de mooie toekomst die voor ons ligt.”

Over Liquit
Liquit is ’s werelds enige end-to-end-applicatiebeheeroplossing die applicatiebeheer naadloos, eenvoudig, intuïtief en flexibel maakt. Dankzij een contextbewuste interface kunnen gebruikers hun applicaties overal, altijd en op elk apparaat probleemloos en intuïtief openen en gebruiken. Met Liquit Smart Icons zorgen IT-teams op snelle, eenvoudige en veelzijdige wijze voor toegang tot, rechten voor, en distributie en versiebeheer van duizenden applicaties, voor zakelijke gebruikers met zowel Windows als macOS. Dit alles wordt ondersteund door een solide samenwerking met Microsoft, VMware en Citrix, integraties met belangrijke externe leveranciers, en honderden implementatiepartners wereldwijd. Ga voor meer informatie naar Liquit.com.

Over Recast Software
Recast Software is opgericht om het werk van IT-teams te vereenvoudigen en het voor hen mogelijk te maken om extreem veilige en normconforme omgevingen te creëren. Onze software integreert naadloos met bestaande IT-infrastructuur, om zo in elke omgeving snelle visualisatie van eindpunten mogelijk te maken en het handmatige proces van applicatiebeheer door derden overbodig te maken. Tegelijk zorgen we daarbij dat de investering in uw platform voor eindpuntbeheer maximaal rendeert. Recast Software wordt vertrouwd door tienduizenden organisaties en wordt gebruikt voor meer dan 60 miljoen apparaten (en mensen) wereldwijd. Meer informatie vindt u op www.recastsoftware.com.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht