Industry Wire

Geplaatst door Unit4

Macaw kiest Unit4 ERP ter ondersteuning van internationale groei

Utrecht Unit4, toonaangevende leverancier van cloudbedrijfssoftware voor mensgerichte organisaties, kondigt vandaag aan dat Macaw kiest voor Unit4 Enterprise Resource Planning (ERP). Daarmee stapt het bedrijf over van een lokale, op maat gemaakte oplossing naar een moderne, geïntegreerde cloudoplossing die is afgestemd op plannen voor strategische groei.

Macaw is een digital full-service agency met kantoren in Nederland, Duitsland en Litouwen. Macaw combineert zakelijk inzicht met geavanceerde technologie wat zorgt voor succesvolle bedrijfsvoering van klanten. Klanten waarderen Macaws unieke bedrijfscultuur en voortdurende innovatie- en optimalisatiedrang, wat leidt tot langdurige klantrelaties.

Cloudoplossing

Voor de voorgenomen overstap naar een cloudplatform zocht Macaw een oplossing die regelmatig functionele updates mogelijk maakt, gemakkelijk te onderhouden is en de mogelijkheid biedt om snel veranderingen door te voeren. De oplossing moet ook de afdelingen administratie, financiën, projecten, operations en HR op elkaar afstemmen.

Door Unit4 ERP voor professionele dienstverleners te implementeren, creëert Macaw een betere werkwijze voor hun medewerkers en kunnen ze profiteren van:

  • Een verbeterde gebruikerservaring bedoeld voor het automatiseren van eenvoudige, routinematige taken.
  • Geoptimaliseerd beheer en planning tussen teams en locaties.
  • De mogelijkheid om winstgevendheid van projecten te verhogen door het vergroten van marges.
  • Een bedrijfsbreed vaststaand aantal indicatoren voor het rapporteren van belangrijkste prestaties op basis van live data.

Ronald van Es, CFO bij Macaw: “We zochten een flexibele cloudoplossing die gemakkelijk kon worden op- en afgeschaald in onze internationaal groeiende onderneming. Door het People Experience-platform van Unit4 te integreren met onze belangrijkste processen, vervangen we verschillende best-of-breed-oplossingen. Met het best-practice-model van Unit4 voor cloudimplementatie zorgen we voor een vlotte implementatie, waardoor het zich snel terugverdient. In Unit4 hebben we een partner gevonden die blijk geeft van echte betrokkenheid bij en kennis van onze industrie. Daarbij hebben hun software consultants diepgaand inzicht in onze zakelijke uitdagingen.”

Lode Maris, Managing Director Benelux bij Unit4: “We zijn erg blij dat we Macaw bij de Unit4-familie mogen verwelkomen. Zowel Unit4 als Macaw streeft naar een langdurige samenwerking, wat blijk geeft van sterk vertrouwen in ons product en onze ondersteuningsmogelijkheden, evenals in de bewezen staat van dienst van Unit4 en ons uniek inzicht in de vereisten voor mensgerichte organisaties. Onze oplossingen zijn specifiek ontworpen voor professionele dienstverleners en we kijken ernaar uit Macaw te helpen bij hun zakelijke doelstellingen voor wereldwijde groei en klantsuccessen.”

—–

Noot voor redactie, niet ter publicatie

Over Macaw

Als een toonaangevende aanbieder van digitale diensten combineert Macaw creativiteit, gegevens en technologie waardoor hun klanten succesvol zijn. De aantrekkingskracht van uitdagingen creëert een unieke samenwerkingscultuur met Macaw. Door zakelijke inzichten met de beste mensen en eersteklas technologie van hun partners Microsoft en Sitecore te verbinden, streeft Macaw naar de beste resultaten en bouwt zij langdurige relaties op met haar klanten.

Macaw heeft een Great Place To Work-certificaat en staat op nummer zeven in de ranglijst van 2020. Vanuit het hoofdkantoor in Nederland en kantoren in Duitsland en Litouwen helpen meer dan 350 werknemers klanten als Heineken, ONVZ, ANWB, Levi’s en Henkel met digitale marketing, commerce, data & AI, werken in de cloud en geïntegreerde bedrijfsapplicaties. Ga voor meer informatie naar https://www.macaw.nl/

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht