Industry Wire

Geplaatst door ShipSupport

Maritiem e-commerce platform ShipSupport.com bereikt een nieuwe mijlpaal en biedt klanten 1 miljoen producten in samenwerking met meer dan 40 leveranciers

Het in november 2018 gelanceerde platform www.shipsupport.com is één van de meest ambitieuze en snelst groeiende scale-ups in de wereldwijde maritieme industrie. September 2019 markeert een belangrijke mijlpaal; ShipSupport.com maakt het mogelijk om meer dan 1 miljoen reserveonderdelen online te bestellen. Naast het contracteren van meer dan 40 partner leveranciers, investeert ShipSupport aanzienlijk in het verbeteren van de online klantervaring en zaken die van belang zijn om de explosieve groei in goede banen te leiden.

“Het team is er terecht trots op dat we binnen een jaar tijd kunnen vieren dat ShipSupport dé one-stop shop voor alle maritieme reserveonderdelen is geworden. Zegt Maaike de Rover, Managing Director en oprichter van ShipSupport. “We leven in een wereld waar onze klanten de beste producten snel nodig hebben. Dat is waar het bij ShipSupport om draait; eenvoudig online bestellen, het bieden van transparante prijzen en levertijden, logistieke diensten waardoor we wereldwijd kunnen leveren en services waarbij onze klanten centraal staan.”

Daarnaast zorgt ShipSupport voor een significante versimpeling van de supply chains, wat aantrekkelijk is voor veel internationale bedrijven die we tot onze klanten mogen rekenen. “Het continu najagen van leveranciers en offertes, kost scheepseigenaren, aannemers en (reparatie-) werven onnodig veel tijd en draagt niet bij aan hun kernactiviteiten”. Bart Joon, ShipSupport’s Director Commerce, verteld verder: “naast de webshop kunnen we op ShipSupport contracten tussen partijen faciliteren, waardoor bedrijven met meerdere partners zaken kunnen doen op één platform. En met onze MyFleet functionaliteit bieden we scheepseigenaren een op maat gemaakte productcatalogus voor hun schepen.”

De ambitie van ShipSupport stopt hier echter niet. “Ook in de maritieme wereld speelt digitalisatie een steeds grotere rol en biedt het kansen om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. De verdere ontwikkeling van het platform is dan ook van groot belang.” Zegt Maaike de Rover. “Bedrijven vanuit de hele wereld kopen onderdelen op ShipSupport.com en we werken er iedere dag hard aan om hun online ervaring verder te verbeteren. Het feit dat we ruim 1 miljoen producten aan kunnen bieden is een geweldige prestatie, maar we streven er naar om onze klanten alle onderdelen van elk type schip ter wereld te kunnen aanbieden.”

ShipSupport teaser: https://www.youtube.com/watch?v=K3fiyzkaLPk
ShipSupport uitgelegd: https://www.youtube.com/watch?v=aH7MQG7Qjsc

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht