Industry Wire

Geplaatst door Novagraaf

Max Hbner nieuwe Managing Director Novagraaf Nederland

Amsterdam, 3 december 2019 – Novagraaf Nederland BV heeft een nieuwe Managing Director aangetrokken in de persoon van Max Hbner. Hbner heeft meer dan 20 jaar ervaring in het aansturen van juridische organisaties binnen zowel de publieke als private sector, waaronder PGGM en USG Legal. Hij heeft een grote drive om organisaties verder te professionaliseren en innovatieve klantoplossingen te ontwikkelen. Hbner is per 1 december jongstleden in dienst getreden.

Max Hbner heeft sterke wortels binnen de juridische advieswereld in Nederland en veel ervaring in verandermanagement. Hij is altijd op zoek naar manieren om klanten optimaal te kunnen bedienen, door efficiere bedrijfsvoering en innovatieve oplossingen. Ik geloof dat hij de juiste persoon is om de dienstverlening van Novagraaf Nederland naar een volgend niveau te brengen.” aldus Lutgarde Liezenberg, Chief Executive Officer van de Novagraaf Groep.

Max Hbner voegt hieraan toe: “Ik ben ervan overtuigd dat cross-functioneel teamwork, persoonlijke betrokkenheid en de bereidheid om te veranderen noodzakelijk zijn voor een optimale professionele dienstverlening. Ik kijk ernaar uit om te kunnen bijdragen aan de verdere expansie van Novagraaf Nederland en hoop de verwachtingen van de mooie klanten en merken in het portfolio te kunnen overtreffen.

Max Hbner volgt Martine Meerkatt op, die fungeerde als Interim Manager, Novagraaf Nederland.

Over Max Hbner
Max Hbner (1961) studeerde Nederlands en internationaal recht en bedrijfskunde aan de Open Universiteit. Hij heeft diverse juridische managementfuncties vervuld, onder meer als Directeur Legal en Directeur Zakelijke Dienstverlening bij USG Legal en als Director Corporate Legal and Tax bij PGGM. In zijn laatste functie was Hbner Executive Director Legal Management & Operations bij DPA Professionals.

Over Novagraaf

Novagraaf beschermt en beheert al meer dan 130 jaar iconische merken van innovatieve ondernemingen over de hele wereld. Wij combineren onze juridische, administratieve en commerci묥 vaardigheden met state-of-the-art technologie om klanten van elke omvang en aard in staat te stellen de waarde van hun Intellectueel Eigendom (IE) te optimaliseren.

Van strategieontwikkeling, IE-enforcement tot IE-beheer door middel van geavanceerde tools en systemen; Novagraaf biedt voor iedereen een passende en samenhangende benadering. Met meer dan 330 specialisten in 17 kantoren in Europa, China, Japan en de VS is Novagraaf is een lokale partner met een mondiaal bereik. Bezoek onze website voor meer informatie: www.novagraaf.nl.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht