Industry Wire

Geplaatst door Mempay BV

Mempay en Jaagers bouwen subscription module voor Magento en WordPress

Medio juli hebben Jaagers, specialist in Magento apps en webshops, en Mempay, subscription commerce specialist, besloten de handen in een te slaan ten behoeve van de Magento en WordPress / WooCommerce module voor subscription. De nieuwe e-commerce module maakt het voor bedrijven mogelijk om op eenvoudige wijze abonnementsvormen binnen de Magento en WordPress omgeving aan te maken en te beheren.

Subscription commerce

Subscription commerce is een trend in Nederland, waar het zich in de Verenigde Staten al heeft bewezen. Het verkopen van online abonnementen op fysieke producten leent zich dan ook voor meerdere assortimenten. Onder andere de food-industrie speelt al langer in op deze behoefte. Zo biedt HelloFresh elke week een voedselbox voor een vast bedrag per maand. Naast voeding hebben ook aanbieders van luiers, scheermesjes, cosmetica en fashion hun weg gevonden naar het subscription model.

Het opzetten van een subscription business blijkt tot op heden zowel technisch als financieel een behoorlijke uitdaging. Mempay biedt webwinkels de mogelijkheid om deze vorm van klantbehoud effectief toe te passen door subscription toegankelijk te maken met de Magento en WordPress / WooCommerce module.

Partnership

Het was voor Mempay al snel duidelijk dat Jaagers een goede partner zou zijn voor de ontwikkeling van haar modules. Een sterk functioneel ontwerp heeft ervoor gezorgd dat het partnership dan ook vlot van start is gegaan, met ambitieuze doelstellingen.

Mempay heeft alle vertrouwen in een goede en vruchtbare samenwerking met Jaagers, welke tevens zal fungeren als implementatiepartner voor haar opdrachtgevers. Beide partijen hebben de ambitie subscription commerce groot in te zetten in Nederland. De implementatie van de e-commerce module staat al gepland voor vijf aanbieders. De uitrol van de Magento en WordPress module staan gepland voor augustus 2015.

Over Mempay

Mempay biedt alles voor subscription onder één dak. Het vergemakkelijken van het subscription model en het ontzorgen van opdrachtgevers is de missie van Mempay.  Zij zijn dan ook de juiste partner van betaling tot klantenservice en van debiteurenbeheer tot abonnementen.

Over Jaagers

Jaagers is de internet specialist uit Nijmegen met veel kennis van Magento webshops, app ontwikkelingen en IT oplossingen. Jaagers is een Silver Solution Partner van Magento en biedt haar opdrachtgevers en partners oplossingen op maat.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht