Industry Wire

Geplaatst door Motiv

Motiv lanceert onafhankelijk label NXTApps

IJsselstein, 13 februari 2018 – Motiv ICT Security zet een nieuw onafhankelijk label in de markt: NXTApps. NXTApps is de next step in de ontwikkeling van veilige, mobiele en/of maatwerkapplicaties die klanten helpt hun digitale transformatie te versnellen.

Rohald Boer, Business Manager bij NXTApps: “Bij NXTApps draait het om snel, goed en veilig. We zijn in staat snel applicaties te ontwikkelen door de inzet van het low-code platform OutSystems en we anticiperen snel op de evoluerende klantbehoefte door een kort-cyclische aanpak. Dit geeft onze klanten de functionaliteit die ze nodig hebben. De extra toegevoegde waarde van NXTApps is de security die wij kunnen waarborgen door onze Motiv ICT Security achtergrond.”

NXTApps heeft inmiddels diverse succesvolle projecten opgeleverd. Onder andere in samenwerking met Crossyn Automotive, een Advanced Analytics Platform voor de automotive industrie. NXTApps ontwikkelde voor dit platform mobiele applicaties die de verrijkte datasets uit het IoT-netwerk van verbonden voertuigen toegankelijk maken via mobiele telefoons en tablets, ongeacht het besturingssysteem.

Aan het roer van de jonge onderneming staat Vincent Kalkhoven. Naast zijn functie als directeur van NXTApps zal Vincent ook zijn bestaande rollen en verantwoordelijkheden bij Motiv voortzetten. Vincent Kalkhoven: “Bedrijven willen en moeten versnellen in hun digitale transformatie. De gehele keten van waarde creërende processen wordt hierbij tegen het licht gehouden en opnieuw ontworpen. NXTApps ontwikkelt de volgende generatie applicaties die deze digitalisatie faciliteert en versnelt. Ik ben trots dat wij met NXTApps deze versnelling voor onze klanten mogelijk kunnen maken.”

Over NXTApps
NXTApps is de next step in de ontwikkeling van maatwerkapplicaties die klanten helpt hun digitale transformatie te versnellen. Door een hoge ontwikkelsnelheid, op basis van kort-cyclische en low-code ontwikkeling, is NXTApps in staat om de behoefte van organisaties snel te vertalen naar concrete functionaliteit. Als onafhankelijk label van Motiv biedt NXTApps deze hoge ontwikkelsnelheid met een grote expertise in ICT-security. Kijk voor meer informatie op: https://www.nxtapps.nl.

Over Motiv
Motiv – een Nederlandse, private onderneming, opgericht in 1998 – is de toonaangevende IT security- dienstverlener die organisaties in zowel de publieke als de private sector voorziet van IT- beveiligingsoplossingen en –diensten ter voorkoming van cybercriminaliteit, datadiefstal en datalekken. Klanten ervaren ontzorging door het minimaliseren van risico’s en de continue aandacht voor de juiste balans tussen die risico’s, kosten en gebruiksgemak. Motiv biedt als Managed Security Services Provider (MSSP) een volledig pakket aan diensten, variërend van levering, ontwerp en implementatie tot en met outsourcing van security. Het eigen Security Operations Center (SOC) wordt ingezet om cyberaanvallen, kwetsbaarheden en datalekken op te sporen, te voorkomen en te beperken. Door de achtergrond en competenties van Motiv in applicatieontwikkeling, database- en netwerktechnologie merken klanten dat Motiv business vraagstukken goed verstaat en de plaats van security binnen het IT-landschap goed begrijpt. Motiv’s bedrijfsprocessen zijn gecertificeerd op basis van ISO9001 (kwaliteitsmanagement), ISO27001 (informatiebeveiliging), ISO20000 (Service Management op basis van ITILv3) en NEN 7510 (informatiebeveiliging voor de zorgsector). Kijk voor meer informatie op https://www.motiv.nl.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht