Industry Wire

Geplaatst door Nextdoor

Nextdoor stelt Jose Gaztelu aan als Head of International

Amsterdam, 21 juni 2021 – Nextdoor, de buurtapp die buren met elkaar verbindt, heeft Jose Gaztelu aangenomen als Head of International om Nextdoor te leiden in haar groei, wereldwijde aanwezigheid en om Nextdoor’s aanbod te laten groeien.

Gaztelu komt naar Nextdoor met aanzienlijke ervaring in het bouwen en opschalen van tech consumentenplatforms in de VS, Europa en Azië. Onlangs hielp hij de internationale expansie van Domestika te versnellen. Daarvoor werkte hij vier jaar bij Houzz in Londen, waar hij verantwoordelijk was voor de lancering van hun internationale e-commerce business en private label teams voor de Amerikaanse markt, en voor het leiden van hun expansie in Spanje. Gaztelu is gevestigd in Londen en zal streven naar stijgende groei en sterke retentie cijfers van alle belanghebbenden in het Nederlandse buurt ecosysteem; Nextdoor’s leden, lokale bedrijven, overheidsinstanties en non-profitorganisaties.

Michel Visser, Country Lead Nextdoor Nederland vertelt: “We zijn verheugd om onze wereldwijde aanwezigheid verder uit te breiden met de komst van Jose Gaztelu als onze Head of International. Hij is een goede leider met relevante ervaring in het succesvol opbouwen en laten groeien van techbedrijven. Zijn passie voor het opbouwen van een community, in combinatie met zijn sterke analytische en operationele achtergrond, zal bijdragen aan het vergroten van onze internationale ambities”.

Gaztelu voegt daaraan toe: “Nextdoor’s doel om buurten en gemeenschappen te bouwen is er een die een positieve impact zal hebben op de wereld. Ik kijk ernaar uit om die visie te versnellen met behulp van mijn ervaringen met het opbouwen van wereldwijde teams en het ontdekken van de buitengewone nuances in verschillende delen van de wereld Dit is hoe we een wereldwijd impactvol platform en bedrijf kunnen bouwen.”

Jose is een voorstander van startende ondernemingen en adviseert graag start-ups over een breed scala aan onderwerpen, waaronder schaalvergroting en internationale expansie. Jose is afgestudeerd aan de Columbia Business School, en heeft een masterdiploma in engineering van Télécom Paris en Universidad Politécnica de Madrid. Gaztelu is geboren in Spanje en zal vanuit Londen Nextdoor gaan leiden.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht