Industry Wire

Geplaatst door Perfect

Nieuwe digitale dienstverlening door alliantie Perfect Groep Media & Marketing Support en Agile Marketing Agency

Perfect Groep, full service bedrijf op het gebied van marketing automation, omni-channel communicatie en (e)fulfilment, gaat strategische alliantie aan met Agile Marketing Agency. Door deze samenwerking ontstaat er een nieuwe (nog completere) vorm van full service. Naast data analyse en fulfilment biedt zij ook strategie en digital marketing als diensten aan. Hiermee wordt de totale customer journey gecoverd.

Totale customer journey als uitgangspunt
Enkelvoudige diensten zijn steeds minder in trek. De vraag naar een gedegen partner die de totale klantreis begeleidt, komt steeds vaker voor. Door de expertise van digital marketing en data-analyse toe te voegen aan de capability van data-opslag en fulfilment ontstaat er een nieuwe categorie full-service bureau. Zo kunnen klanten niet alleen geholpen worden met zoekmachine advertising, social marketing en website design/development maar ook met het opslaan van klantdata, emailmarketing en fulfilment. Of wel: vanaf het eerste klantcontact tot aan het bouwen van een hechte klantrelatie.

Twee labels één dienstverlening

Beide organisaties blijven onder eigen naam werken en diensten aanbieden. Klanten van Perfect Groep kunnen nu ook met vragen over strategie en data-analyse worden geholpen. Klanten van Agile Marketing Agency kunnen profiteren van de ICT-infrastructuur die klantdata vastlegt en personificatie mogelijk maakt.

Wim van Merkensteijn (Algemeen Directeur Perfect Groep): “Wij werken al een tijd lang samen met Agile Marketing Agency. Hierdoor kunnen wij onze opdrachtgevers een bredere dienstverlening aanbieden. Klanten vinden het prettig, dat ze ook voor zaken als SEA, SEO, webdesign en database-analyse bij ons terecht kunnen. Agile Marketing Agency is hiervoor een zeer geschikte partner met ruime ervaring en veel know how”.

Caspar van der Woude (Managing Director Agile Marketing Agency): “Perfect Groep Media & Marketing Support levert ons een bijzonder stuk maatwerk aan ICT-infrastructuur op. Hiermee kunnen wij onze klanten veel breder helpen bij het opbouwen van lange termijn klantrelaties en personalisatie. Iets waar steeds meer vraag naar is.”

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht