Industry Wire

Geplaatst door Dutch BI & Data Science Award 2023

Nominatieperiode Dutch BI & Data Science Award 2023 geopend

Amersfoort, 24 januari 2023 Passionned Group kondigt met trots aan dat de nominatieperiode voor de Dutch BI & Data Science Award 2023 vanaf vandaag officieel is geopend. Deze award, die elke twee jaar wordt toegekend aan de “Slimste Organisatie van Nederland”, is een zeer gewilde prijs die al sinds 2005 wordt uitgereikt. Elke organisatie met meer dan 50 werknemers in Nederland mag in principe meedingen. De prestigieuze prijs wordt dit jaar op donderdag 7 december 2023 live uitgereikt tijdens een vakcongres waar de finalisten in het zonnetje worden gezet en er alle ruimte is voor het netwerken. 

Een deskundige en onafhankelijke jury, bestaande uit vertegenwoordigers van het bedrijfsleven, de wetenschap en aangevuld met externe deskundigen, voert de eerste selectie uit. Deze samenstelling garandeert een eerlijke en objectieve beoordeling van de nominaties. De jury stelt een shortlist op en neemt de uiteindelijke beslissing wie de Dutch BI & Data Science Award 2023 wint. Bovendien is voorzien in een publieksjury die haar eigen afweging maakt.

De nominaties worden onder andere beoordeeld aan de hand van de motivatie en de antwoorden op een vragenlijst met ongeveer 50 meerkeuzevragen. Meedingende organisaties dienen aantoonbaar succes te hebben met hun BI-, AI- of data science-project, of een spraakmakend big data-initiatief met succes te hebben afgerond.

Wie wil er niet werken voor een slimme organisatie? 

Bedrijven of instellingen die vooroplopen in hun branche of een concurrentievoordeel ervaren dankzij BI of AI hebben een streepje voor. De Dutch BI & Data Science Award 2023 is voor hen een uitgelezen mogelijkheid om hun organisatie op de kaart te zetten en zich te profileren als een aantrekkelijke werkgever. Door hun organisatie nu te nomineren, nemen ze automatisch deel aan een superspannende competitie met als apotheose de grote finale tijdens het jaarcongres op 7 december 2023.

 

Wie neemt het stokje over van Pon Holdings? 

De organisatie van de Dutch BI & Data Science Award 2023 nodigt innovatieve organisaties uit alle sectoren van het bedrijfsleven en overheidsinstellingen uit om mee te doen door hun project nu te nomineren. De vorige winnaar was Pon Holdings met Pon DataLab. Met de oprichting van een centraal datalab slaagde het management van Pon erin een sterk datagedreven organisatiecultuur te realiseren. Dit leverde een enorme waaier aan innovatieve data science projecten op, inclusief een levensvatbare startup: Lensor.

Organisaties die zich willen nomineren gaan naar de website van de Dutch BI & Data Science Award op www.biaward.nl. De deadline voor de nominaties is 30 augustus 2023.

“De Dutch BI & Data Science Award is een geweldige kans voor organisaties om hun prestaties onder de aandacht te brengen van een breed publiek en erkend te worden als koploper in het gebruik van data en AI”, aldus Daan van Beek eindbaas van Passionned Group en initiatiefnemer van de award. “We kijken uit naar de innovatieve en impactvolle projecten die organisaties de komende maanden zullen indienen.”

De uitreiking van de Dutch BI & Data Science Award is een van de meest spraakmakende evenementen in Nederland en krijgt standaard veel aandacht in de pers. De organisatie moedigt innovatieve organisaties aan om zich te nomineren en deel te nemen aan deze spannende wedstrijd. Let wel: adviesorganisaties, IT-leveranciers en intermediairs zijn uitgesloten van deelname.

Kijk voor meer informatie over de Dutch BI & Data Science Award op de speciaal hiervoor ingerichte website www.biaward.nl, nomineer jouw organisatie direct, of neem contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht