Industry Wire

Geplaatst door Ogury

Ogury benoemt Michael Eedens als Managing Director Benelux

Eedens zal Ogury’s zakelijke activiteiten en ontwikkeling in de regio leiden

Amsterdam, 22 September 2023 – Ogury, de wereldwijde leider in personified advertising, heeft Michael Eedens sinds 1 september benoemd tot Managing Director Benelux. Eedens zal zich inspannen om het bedrijf te positioneren als de go-to partner voor merken en bureaus die op zoek zijn naar unieke audience insights in combinatie met user privacy.

Met bijna 20 jaar ervaring in advertising en business development is Eedens betrokken geweest bij de uitrol van de eerste video SSP in Nederland (smartclip Benelux, onderdeel van RTL Group) als Head of Sales Benelux. In verschillende andere commerciële functies heeft hij tevens verschillende sales teams aangestuurd en gewerkt met internationale merken en mediabureaus (DPG Media en GumGum). Ook was Eedens eerder in zijn carrière oprichter van een agentschap buiten de mediawereld en betrokken bij een start-up.

Met zijn uitgebreide ervaring en ondernemersgeest zal Eedens zich nu richten op de verdere ontwikkeling van de bedrijfsvoering van Ogury in de Benelux. Hij zal werkzaam zijn vanuit Amsterdam en direct rapporteren aan Jan Heumüller, Managing Director Central Europe voor Ogury.

“Ik ben echt geïnspireerd door de uitstekende producten van Ogury, vooral met de huidige verschuivingen in het privacy landschap,” zei Michael Eedens, Managing Director Benelux, Ogury. “Onze innovatieve aanpak zal ons helpen om de waarde en prestaties in de Benelux verder te verhogen, zeker nu er een enorme behoefte is aan audience insights en ik kijk ernaar uit om onze groei in deze regio te leiden.”

“Sinds de opening van ons kantoor in Amsterdam in 2019 heeft Nederland een centrale rol gespeeld in onze expansie in de Benelux-markt”, zegt Jan Heumüller, Managing Director Central Europe, Ogury. “Als expert in het media- en advertising-ecosysteem van de Benelux is Michael de perfecte uitbreiding van ons team en zal cruciaal zijn om de positieve impact van onze ID-less en cookieless technologie in de regio te bevorderen.”

Over Ogury
Ogury, de wereldwijde leider in personified advertising, heeft een baanbrekende advertentie-engine gecreëerd die targeting levert op basis van persona’s in plaats van de identiteit van gebruikers, en op basis van de bestemmingen waar deze persona’s content consumeren – in plaats van de individuele gebruikers zelf. Adverteerders die met Ogury werken, profiteren van volledig zichtbare impactvolle advertenties, toekomstbestendige targeting en betrouwbare brand protection. Adverteerders profiteren van een respectvolle gebruikerservaring, extra inkomsten en premium demand. Ogury is opgericht in 2014 en is een wereldwijde organisatie met meer dan 500 medewerkers in 17 landen.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht