Industry Wire

Geplaatst door En Serio

OKI Europe introduceert oplossing voor on-demand signage waarmee organisaties hun communicatie snel kunnen aanpassen

Egham, 4 december 2020 – OKI Europe lanceert The Design Hub, een gebruiksvriendelijk platform, ontwikkeld door creatieve softwareleverancier Shoppa. Hiermee kunnen bedrijven intern visuele communicatie- en marketingmateriaal produceren, wanneer ze dat nodig hebben. Het duurt maar enkele minuten om professionele bewegwijzering of bestickering te creëren, printen en te plaatsen. Dit is een snel en kosteneffectief alternatief voor het gebruik van externe ontwerpbureaus en drukwerkleveranciers.

Dankzij The Design Hub kunnen bedrijven snel anticiperen op de veranderende overheidsmaatregelen, handelsomstandigheden of markttrends. Bedrijven kunnen snel en eenvoudig opvallende visuele signage en communicatie maken met behulp van een uitgebreide bibliotheek met sjablonen die kunnen worden aangepast met tekst, afbeeldingen en andere ontwerpelementen, zonder dat professionele ontwerpvaardigheden nodig zijn. Dankzij de eenvoudige ‘drag and drop’-functionaliteit kunnen gebruikers direct marketingmateriaal maken en afdrukken.

De bibliotheek van The Design Hub bevat sjablonen voor signage in alle formaten, zoals banners van A5-formaat tot 1,3 m lang, voorgesneden etiketten, stickers, prijskaartjes, polsbandjes, flessenkragen, deurhangers en meer, evenals een breed scala aan afbeeldingen en content. Alle sjablonen in de software kunnen worden gewijzigd door het toevoegen of bewerken van afbeeldingen en tekst. Er kunnen ook automatisch QR-codes worden gegenereerd om klanten te kunnen voorzien van ‘low-touch’ communicatiemogelijkheden. Zo zijn QR-codes ideaal voor corona-proof bestellingen plaatsen: restaurants kunnen de QR-codes op tafels en ramen plakken, zodat gasten via hun smartphone contactloos een bestelling plaatsen.

The Design Hub wordt gezien als een complete oplossing voor in-store signage. De software is onlangs bekroond met een prestigieuze Gold Innovation Retail 2020 Award in de categorie Applicaties voor winkeliers. De jury stelde: “The Design Hub biedt winkeliers de flexibiliteit van een end-to-end-oplossing om professioneel ogende, consistente en effectieve on-demand communicatie in de winkel te produceren zonder dat specialistische ontwerp- of afdrukvaardigheden nodig zijn.”

The Design Hub werkt exclusief met geselecteerde OKI-printers. Afdrukken wordt eenvoudig dankzij aangepaste mediabestanden die zijn opgenomen in de afdrukinstellingen. Zo kan elk ontwerp eenvoudig rechtstreeks vanuit The Design Hub worden afgedrukt op een breed scala aan materialen, formaten en diktes op een OKI printer. Met The Design Hub kunnen gebruikers ook de status van hun OKI-printer controleren, inclusief de niveaus van verbruiksmaterialen. De gebruiker ontvangt automatisch een notificatie als er nieuwe verbruiksmaterialen nodig zijn. Verbruiksmaterialen zijn eenvoudig te vinden en aan te schaffen via links naar geautoriseerde OKI-partners voor continu en probleemloos afdrukken.

“Visuele communicatie is de sleutel tot het aantrekken, binden en informeren van klanten, met name in branches zoals de detailhandel en horeca waar de omstandigheden constant veranderen”, aldus Javier Lopez, General Manager Vertical Solutions EMEA, OKI Europe Ltd. “Meer dan ooit moeten bedrijven zich snel kunnen aanpassen en op professionele wijze duidelijk en kosteneffectief met klanten kunnen communiceren. Met The Design Hub kunnen organisaties binnen enkele minuten met één druk op de knop hoogwaardige signage produceren, afdrukken en plaatsen, waardoor ze naar wens effectieve personalisatie kunnen bieden en kostbare tijd en geld kunnen besparen.”

Als onderdeel van de ‘Adapt Today’-campagne biedt OKI bedrijven een gratis* Business Agility Pack aan, inclusief een abonnement** van zes maanden op The Design Hub.

Organisaties die van deze aanbieding gebruik willen maken, kunnen terecht op www.oki.com/eu

*Er zijn voorwaarden van toepassing. Geschatte waarden.

**Registratie vereist

Opmerkingen voor redacteuren:

Informatie over Shoppa
Shoppa is opgericht in 2004 en helpt winkels en bedrijven over de hele wereld om bijzondere in-store klantervaringen te creëren, dankzij dynamische signage-software en het uitgebreide dienstenaanbod. Shoppa heeft uitgebreide ervaring in de detailhandel, met meer dan 90 winkelketens als klant en 20.000 gebruikers per dag, en heeft een toonaangevende marktpositie in Scandinavië.

Ga voor meer informatie naar www.shoppa.com

OKI Europe Ltd in één oogopslag
OKI Europe Ltd is een divisie van OKI Data Corporation, een wereldwijd business-to-business merk en pionier op het gebied van bekroonde digitale LED-printertechnologie. Dankzij de compacte, robuuste en toonaangevende producten in combinatie met klantgerichte oplossingen kunnen bedrijven zelf professionele toepassingen maken en in-house afdrukken. De printers van OKI worden gebruikt door organisaties in diverse sectoren, waaronder de detailhandel, grafische sector (print-for-profit), onderwijs, gezondheidszorg, horeca en evenementen, bouw, techniek, chemische industrie en meer. OKI-printers staan bekend om hun innovatie, betrouwbaarheid, ongeëvenaarde mogelijkheden voor mediaverwerking en superieure kleurkwaliteit.

OKI Europe heeft meer dan 500 medewerkers in dienst op 15 locaties en is vertegenwoordigd in 60 landen in Europa, het Midden-Oosten, India en Afrika. Ga voor meer informatie naar www.oki.com/eu of volg ons op @OKI_Europe_Ltd

Contact voor de media:
En Serio
Ineke Tiesinga
oki@enserio.nl
+31 (0)6 384 399 94
OKI Europe:
OKI EUROPE (Deutschland & Österreich)
Hansaallee 187 · 40549 Düsseldorf

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht