Industry Wire

Geplaatst door Dutch YouTube Gathering

Ontmoet en volg De Bellinga’s, de Beste Vloggers van Nederland, op de Dutch YouTube Gathering

AMSTERDAM – De familie Bellinga komt naar de Dutch YouTube Gathering! De grote winnaars van de VEED Award voor Beste Vloggers, De Bellinga’s uit Zwolle, maken op zaterdag 21 en zondag 22 april hun opwachting tijdens de Dutch YouTube Gathering in de Jaarbeurs in Utrecht. In de Bellinga Woonkamer kunnen fans van de grootste vlogfamilie van Nederland hun helden Fara, Daniël, Luan, Lucilla en baby Luxy ontmoeten, maar ook knutselen en make-uppen. Thuisblijvers kunnen genieten van exclusieve beelden, te zien via de Bellinga TV fan app.

Op hun eigen beursstand, volledig ingericht als de woonkamer die fans kennen uit de immens populaire vlogs van De Bellinga’s, is tijdens de Dutch YouTube Gathering meer dan genoeg te doen. Zo kunnen fans in de woonkamer gefotografeerd worden op de échte Bellinga-bank door het team professionele fotografen van Picture People. Daarnaast zijn er Luan’s Knutselhoek en Lucilla’s Make-uptafel, waar fijn gespeeld kan worden. Het Bellinga TV team is bovendien aanwezig om te laten zien hoe fans hun ervaringen op de stand kunnen filmen en aan De Bellinga’s kunnen showen met de Bellinga TV fan app.

Van links naar rechts: Pip, Fara, baby Luxy, Luan, Lucilla, Daniël en Woezel

Grootste én Beste Vloggers
Met ruim 15 miljoen kijkers per maand, meer dan 235.000 YouTube-abonnees en ruim 1.600 unieke video’s zijn De Bellinga’s verreweg de grootste familievloggers van Nederland en hebben ze één van de grootste en populairste Nederlandstalige kanalen op het sociale videoplatform. Elke ochtend, 7 dagen per week om 06:00 uur, verschijnt er een nieuwe aflevering op het YouTube-kanaal, waarin te zien is hoe de familie hun dag beleeft. Van opstaan en ontbijten tot zwemles en vakanties: de miljoenen kijkers van De Bellinga’s maken alles mee. Altijd even gezellig en liefdevol.

Tijdens de VEED Awards, de in maart 2018 uitgereikte Oscars van de Nederlandse YouTube-wereld, werden de Bellinga’s benoemd tot Beste Vloggers van Nederland.

Op de fan app Bellinga TV, te vinden op www.bellinga.tv of via de Apple App Store en de Google Play Store, kunnen fans exclusieve video’s en series zien. Bekijk het YouTube-kanaal van de familie Bellinga en volg hun dagelijkse avonturen ook op Facebook en Instagram.

——

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht