Industry Wire

Geplaatst door e-Matching.nl

e-Matching komt met videochat voor first dates

Nijmegen, 3 april 2020 – Veel singles zitten door de coronacrisis noodgedwongen thuis en de behoefte aan contact is daardoor extra groot. Face-to-face afspreken zit er voorlopig nog niet in, daarom heeft datingsite e-Matching.nl voor haar leden vanaf vandaag videochat beschikbaar gemaakt.

“De grote behoefte aan contact zorgt voor veel datingsites voor meer activiteit, ook bij ons”, vertelt Jasper Jan de Konink, mede-oprichter van e-Matching.nl. “Maar een contact leggen zonder dat je elkaar kunt ontmoeten, dat blijft behelpen. Het is lastig voor singles om de eerste date uit te moeten stellen vanwege de coronamaatregelen.”

Videochatten
Om die nood te lenigen is het op e-Matching.nl nu mogelijk om te videochatten met elkaar. Leden kunnen elkaar zo al een keer ‘ontmoeten’ en hoeven hun eerste date dus niet meer uit te stellen tot na 28 april (of later als de maatregelen verlengd worden).

De Konink: “Een videochat zal een echte date niet helemaal kunnen vervangen. Maar door de interactie kan men al wel een betere inschatting maken of er sowieso een match in zit, en of een face-to-face ontmoeting überhaupt zin heeft.”

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht