Industry Wire

Geplaatst door IPG Mediabrands

IPG Mediabrands lanceert KINESSO

IPG Mediabrands lanceert krachtige technologie gedreven performance unit onder KINESSO-vlag.
Kinesso, Matterkind en Reprise bundelen krachten voor een nieuwe, geïntegreerde unit.

Amsterdam, 25 September 2023 – IPG Mediabrands, het media-holdingbedrijf binnen Interpublic Group (NYSE: IPG), lanceert KINESSO: “a tech-driven performance unit delivering real intelligence that moves brands forward”. De nieuwe unit is klaar voor versnelde groei door de integratie van drie toonaangevende merken: Kinesso, Reprise en Matterkind.

Het nieuwe KINESSO integreert media, technologie, data en creatie in één geïntegreerde en holistische performance benadering. De unieke combinatie van het beste talent, technologie en wereldwijde schaal, helpt IPG Mediabrands en haar bureaus UM en Initiative om te versnellen en meer impact te genereren op de business van hun klanten. Daarnaast maakt IPG Mediabrands hiermee de samenwerking met klanten eenvoudiger en wordt groei op een geïntegreerde en besluitvaardige manier gestimuleerd. Hiermee zal KINESSO bijdragen aan een verdere versterking van de positie van IPG Mediabrands op de Nederlandse markt.

“KINESSO betekent per definitie beweging en verandering, en dat is precies wat we met deze nieuwe onderneming naar voren brengen. We zijn hier om onze klanten te helpen winnen en ervoor te zorgen dat die overwinningen boven de rest uitsteken”, aldus Jarrod Martin, Global CEO van KINESSO.

KINESSO heeft een uitgebreid aanbod, variërend van performance marketingoplossingen tot data & technologie en is klaar voor ‘digital excellence’. Met een diep begrip van consumentengedrag voorziet KINESSO o.a. in data-gestuurde strategieën, AI-toepassingen, groei in e-commerce, het benutten van de kansen in retail media, begeleiding bij inhousing en het creëren van op maat gemaakte marktplaatsen specifiek voor elke klant.

“Dit is een belangrijk moment in onze geschiedenis om voort te bouwen op het gezamenlijke succes van Matterkind, Reprise en Kinesso. Gepositioneerd in het hart van IPG Mediabrands, zal KINESSO de horizon voor onze klanten verbreden door een toewijding aan innovatie die industriële barrières doorbreekt. We zijn verheugd om dit aanbod aan onze klanten te kunnen bieden en groei voor hun bedrijven te kunnen stimuleren”, aldus Eileen Kiernan, Global CEO van IPG Mediabrands.

Voor meer informatie over KINESSO, bezoek www.kinesso.com.

Over IPG Mediabrands

IPG Mediabrands is de media- en marketingoplossingen divisie van Interpublic Group (NYSE: IPG). IPG Mediabrands beheert wereldwijd meer dan $47 miljard aan marketinginvesteringen namens zijn klanten via zijn full-service bureau-netwerken UM, Initiative en Mediahub en via zijn bekroonde gespecialiseerde bedrijfseenheden Healix, KINESSO, MAGNA, Mediabrands Content Studio, Orion Holdings, Rapport, en het IPG Media Lab. Klanten van IPG Mediabrands omvatten veel van ’s werelds meest herkenbare en iconische merken uit een breed portfolio van industriesectoren, waaronder automotive, persoonlijke financiën, consumentenproducten (CPG), farmacie, gezondheid en welzijn, entertainment, financiële diensten, energie, speelgoed en gaming, direct naar de consument en e-commerce, detailhandel, horeca, eten en drinken, mode en schoonheid. Het bedrijf heeft meer dan 18.000 diverse marketingcommunicatieprofessionals in dienst in meer dan 130 landen. Meer weten? Bezoek www.ipgmediabrands.com.

Over KINESSO

KINESSO is de op technologie gedreven performance marketing unit die centraal staat binnen IPG Mediabrands en zorgt voor meetbare groei voor zowel onze bureaupartners als klanten. Wij zetten ‘actie’ om in ‘resultaat’ voor onze klanten, waarbij we gebruik maken van onze unieke capaciteiten op het gebied van optimalisatie, analyse, AI en experience. KINESSO heeft de collectieve kracht van wat voorheen Matterkind, Reprise en KINESSO waren samengebracht onder één gezamenlijke unit. Met een uitgebreid dienstenpakket die zowel de performance marketing als data en technologie beslaan. Het bedrijf heeft meer dan 6.000 werknemers in dienst in meer dan 60 landen. Meer weten? Bezoek KINESSO.com.

Perscontact

Michiel Veugelers
Michiel.Veugelers@mbww.com

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht