Industry Wire

Geplaatst door PLUS

PLUS wint Ster Bronzen Loeki 2020 met kerstcommercial

Utrecht, 4 maart 2021 – Na vier jaar op rij te zijn genomineerd, is PLUS gisterenavond tijdens de Gouden Loeki verkiezing beloond met een Ster Bronzen Loeki voor de commercial Goed eten is samen eten. De tv-commercial draait om de sympathieke buschauffeur Mo die op kerstavond zijn ronde rijdt.

De buschauffeur is de verbinder van de buurt en zorgt dat zijn vaste passagiers samen met hun geliefden van het kerstdiner kunnen genieten. Behalve Jacques, die deze kerstavond voor het eerst alleen viert. Of toch niet…? Onverwacht schuift Mo aan bij een van zijn passagiers. De muziek in de kerstcommercial is een re-recording van de Bee Gees klassieker ‘To love Somebody’ en werd gezongen door Tim Dawn.

Peter van Mourik, directeur Marketing en Communicatie bij PLUS: “Wat zijn we trots. Een podiumplek tijdens de Gouden Loeki verkiezing is toch wel een van de mooiste prijzen in dit vak. Het is een enorme waardering voor het team en laat zien dat we de kracht van Goed Eten en onze betrokkenheid bij de buurt, hebben kunnen overbrengen aan heel Nederland. De Bronzen Loeki krijgt zeker een ereplekje in onze prijzenkast.”

Ster Gouden Loeki

Gisterenavond werd op NPO 1 de Ster Gouden Loeki verkiezing uitgezonden met aandacht voor muziek en de verhalen achter de reclames. Presentatrice Carrie ten Napel reikte samen met Frank Volmer, directeur van Ster, de prijzen uit. Okke Wiarda, verantwoordelijk voor Merk en Communicatie bij PLUS, nam de Bronzen Loeki in ontvangst. De strijd om de beeldjes barstte 3 februari los toen de stembussen werden geopend. Zoals elk jaar bepaalt het Nederlandse publiek wie er met de felbegeerde prijzen naar huis gaat. Stemmen kon tot en met 23 februari.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht