Printplaat op maat met nieuwe service van Conrad

OLDENZAAL – Velen komen er al jaren voor bij Conrad. Een ruime keuze aan printplaten (PCB’s) en alle benodigde accessoires. Zowel de liefhebber als de professional in de elektronica kwam hier al een heel eind mee, maar nu biedt de webwinkel een nieuwe service. Samen met het gerenommeerde Eurocircuits heeft Conrad een online service opgezet waarmee professionals en elektronica-fanaten eigen printplaten op maat kunnen fabriceren en bestellen.
Gebruikers kunnen met de online tool hun eigen PCB’s ontwerpen en uitgebreid configureren. De PCB’s zijn van hoogwaardige industriekwaliteit kunnen zowel in grote hoeveelheden als per stuk worden gefabriceerd. In de service zijn tevens online DFM en DRC tools geïntegreerd. Daarmee is de service ook ideaal voor kleinschalige producties.
Veelzijdige en flexibele service
De service is beschikbaar voor diverse soorten printplaten. Voor prototyping zijn de “Naked Proto” en de “PCB proto” beschikbaar. Voor verder ontwikkelde printplaten bieden Conrad en Eurocircuits onder meer de “Standard Pool” en de flexibel in te bouwen “Semi-Flex Pool” Deze ruime keuze en het feite dat de PCB’s in iedere hoeveelheid te maken zijn, maakt de service geschikt voor iedere gebruiker.
Met de PCB calculator kan de prijs van de fabricage en de levertijd van een printplaat worden berekend en daarbij kunnen gebruikers ook hun eigen ontwerp uploaden. Ook biedt Eurocircuits daarbij uitgebreide documentatie over hoe PCB’s het beste kunnen worden ontworpen.
“De PCB-service is een perfecte aanvulling op ons assortiment en biedt de makers en technisch professionals nog meer mogelijkheden om hun eigen technische ontwerpen te ontwikkelen” aldus Stefan Tijhuis, Product manager bij Conrad Electronic.
Op https://conr.nl/pcbservice is meer informatie over de PCB-service beschikbaar en kan gebruik gemaakt worden van de service.

2 Reacties

Interessant dat Conrad dit aanbiedt. Ben benieuwd naar de online ontwerp tool en de prijzen.

Jammer dat de link het (nog) niet doet…

Beste B,

De correcte link is: http://conr.nl/pcbservice

@ Redactie Emerce: Is het mogelijk deze link in het artikel aan te passen?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond.

terug