Industry Wire

Geplaatst door Rackspace

Rackspace lanceert consumptiemodel van cloudservices op basis van een abonnement

De manier waarop bedrijven de cloud inzetten verandert snel. Bedrijven zijn continue op zoek naar manieren om de overstap naar de cloud te versnellen en zo eerder te kunnen profiteren van de voordelen van de cloud op het gebied van flexibiliteit, schaalbaarheid en kostenbesparingen. Hierdoor lopen bedrijven steeds tegen andere uitdagingen aan en hebben zij doorlopend nieuwe vragen. Bovendien is elke onderneming uniek, waardoor geen enkele cloudmigratie hetzelfde is. Om in te spelen op de steeds uniekere behoeften van bedrijven tijdens hun cloud journey lanceert Rackspace vandaag in Nederland Rackspace Service Blocks for Managed Public Cloud. Dit is een consumptiemodel van cloudservices op basis van een abonnement.

Het grote voordeel van Rackspace Service Blocks for Managed Public Cloud is voor bedrijven dat het de onafhankelijke expertise over de cloud combineert met een breed portfolio van services, die ook nog kunnen worden aangepast aan de unieke vragen en behoeften van elke klant. Het maakt hierbij niet uit in welke fase van de cloudmigratie de klant zich bevindt, omdat de verschillende Service Blocks op flexibele wijze ingezet kunnen worden. De Service Blocks zijn ontworpen om te voldoen aan verschillende cloudbehoeften, zoals hulp bij migratie, implementatie, operationele ondersteuning, tooling, automatisering en kostenbeheersing. Door deze nieuwe werkwijze voorkomen bedrijven onnodige kosten voor en tijdsinvestering in cloudbeheer.
“Met de nieuwe Service Blocks kunnen wij met onze ruim 3000 cloudexperts en technisch professionals en onze twintig jaar ervaring onze klanten nog toegespitster en beter helpen om de best mogelijke resultaten te behalen bij hun cloudstrategie”, zegt Bert Stam, Sales en Marketing Directeur Benelux & Nordics, Rackspace.
Meer informatie over Rackspace Service Blocks for Managed Public Cloud, is te vinden via https://www.rackspace.com/cloud/public/service-blocks.

EINDE

Over Rackspace
Bij Rackspace vergroten we de waarde van de cloud in elke fase van de digitale transformatie. Door het beheren van apps, data, security en meerdere clouds, zijn wij de beste keuze om klanten naar de cloud te brengen, te innoveren met nieuwe technologieën en het rendement uit IT-investeringen te verhogen. Als een erkend leider in Gartner Magic Quadrant, hebben we een unieke positie waarmee wij de kloof dichten te tussen de complexe realiteit van vandaag en de belofte van morgen. Gepassioneerd door het succes van onze klanten, bieden wij onbevooroordeelde expertise voor alle toonaangevende technologieën, gebaseerd op bewezen resultaat. Rackspace is door onder andere Fortune, Forbes en Glassdoor verkozen tot een van de beste plaatsen om te werken. Lees meer op www.rackspace.com.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht