Industry Wire

Geplaatst door Slingshot Ventures

Reclameman Simon Neefjes treedt toe als Venture Partner bij investeerder Slingshot Ventures

AMSTERDAM, 21 mei 2019 – Na een wederzijdse pilot van enkele maanden is media- en marketing-man Neefjes per half mei toegetreden als Venture Partner bij het ondernemende consumer-tech fonds Slingshot Ventures (oa Boldking, VanMoof en Temper) vooralsnog voor circa 2 dagen in de week.

Neefjes was founder en tot eind vorig jaar 15 jaar CEO van Nederlands grootste en meest award-winnende reclamebureau TBWA\NEBOKO. Gegeven zijn behaalde successen met effectieve campagnes voor consumenten-merken ziet Slingshot in Simon een ideale partner om haar deelnemingen op commercieel en marketinggebied te adviseren.

Marco Pieters en Tom Kist, oprichters van Slingshot Ventures: “Slingshot richt zich op mooie, coole consumer brands die, gebruik makend van de nieuwste technologieën, snel markten kunnen veroveren. Wij zijn trots dat Simon ons team komt versterken. Zijn creatieve en commerciële geest is een perfecte match met de focus van Slingshot. Met zijn unieke ervaring hebben we een echte asset om groei te brengen bij onze deelnemingen.”
Simon Neefjes, Venture Partner bij Slingshot Ventures; “Als investeerder in Slingshot was ik al enthousiast over de mooie deelnemingen en hun ondernemers voor ondernemers-concept.

Kijken naar de potentie van nieuwe deals en het commercieel challengen van de bestaande deelnemingen vind ik heel leuk om te doen. Ik kan het zeer goed vinden met Marco en Tom en de prettige en informele cultuur bij Slingshot spreekt mij erg aan. ’’

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht