Industry Wire

Reddy Buitenmarkt brengt verse producten van het land naar je mobiel

Eten doe je natuurlijk het liefst gevarieerd en met verse ingrediënten. Maar hoe vind je nu die écht verse ingrediënten, rechtstreeks bij boeren bij jou in de buurt? In samenwerking met creatief strategisch bureau Fitzroy lanceert M2Mobi de Reddy Buitenmarkt app voor iOS en Android. Met de Reddy app vind je gemakkelijk de beste verse ingrediënten bij de dichtstbijzijnde boer.

Met Reddy Buitenmarkt shop je direct van het land, zonder tussenkomst van een retailer of supermarkt. Zo vind je verse groenten,  fruit bij de fruittelers of kruiden uit de kruidentuin. Maar ook vlees,  zuivel, kaas en eieren bij de zuivelboer of vis van de afslag. Eigenlijk alles wat je op de markt krijgt. Alleen nu shop je rechtstreeks bij de boer uit de buurt.

De app toont op de kaart waar boeren te vinden zijn en welke productsoorten zij aanbieden. Zo kun je precies zien waar je jouw bramen, lamsvlees of bleekselderij kan kopen. Ben je zelf boer of teler en heb je verse producten om aan te bieden? Dan kun je dit gemakkelijk aangeven binnen de app. Binnen een paar minuten staan je producten tegen de juiste prijs aangeboden.

De app is gratis beschikbaar voor iPhone en iPad in de Apple App Store, en voor Android in de Google Play Store.
Daarbij zie je de Reddy Buitenmarkt app vanaf nu ook op TV.
Bekijk hier de commercial: Reddy Buitenmarkt TV-commercial


Over Reddy

Reddy is een zonnebloemolie-merk van Vandemoortele, een Europese voedingsgroep die kwalitatief hoogstaande voedingsproducten produceert en verkoopt. Reddy biedt biologische zonnebloemolie met een neutrale smaak, waardoor je de beste smaak uit je verse ingrediënten haalt. Met de Buitenmarkt app vindt je deze ingrediënten bij boeren bij jou uit de buurt.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht