Industry Wire

Geplaatst door Red je pakketje

Ruim 400 webshops kunnen cadeautje krijgen van VanavondBezorgd

VanavondBezorgd heeft de grens van 400 actieve webshops doorbroken. Op dit platform van Red je Pakketje kunnen webshops Same Day pakketten versturen naar hun klanten. VanavondBezorgd is geoptimaliseerd voor de kleinere webshops, zodat ook zij de snelste service van de hoogste kwaliteit kunnen bieden.

Werking VanavondBezorgd
VanavondBezorgd is een platform voor het verzenden van pakketten. Webshops kunnen hier alle pakketten aanmelden die zij willen versturen naar hun klanten, zowel nationaal als internationaal. Doordat zij de pakketten zelf afleveren bij een drop-off point in hun buurt, blijven de kosten laag. Red je Pakketje haalt alle afgeleverde pakketten op en bezorgt ze nog dezelfde dag bij de consument.

Cadeautje bij referrals
Om de webshops te belonen voor hun enthousiasme, start VanavondBezorgd met een referral-programma. CEO Sam Rohn: “Webshops merken dat hun klanten heel tevreden zijn met onze bezorging, gemiddeld krijgen we namelijk een 8,5. Ze praten daarover met bevriende webshopeigenaren. Daar zijn wij natuurlijk heel blij mee en daarom willen we ze graag een cadeautje geven.”

Webshops krijgen in hun account op VanavondBezorgd een eigen, unieke referral-link. Registreert een nieuwe webshop zich via die link en verstuurt die webshop een pakketje? Dan ontvangen beide webshops gratis tokens waarmee ze pakketjes kunnen versturen. De webshop die de uitnodiging verstuurde, krijgt per keer omgerekend zes gratis pakketjes. De ander kan drie gratis pakketjes versturen.

Over VanavondBezorgd
VanavondBezorgd is het platform voor élke webshop die Same Day Delivery of Next Day Evening wil aanbieden – en voor webshops die internationaal versturen. Zo kan ook een kleine webshop de allerbeste service aanbieden aan zijn klanten. Webshops kunnen op die manier meer bestellingen aannemen en snel bezorgen. Dat betekent meer omzet voor de webshop en de beste service voor consumenten.

Over Red je Pakketje
Pakketbezorger Red je Pakketje is het moederbedrijf achter VanavondBezorgd. Red je Pakketje is gespecialiseerd in Same Day Delivery en Next Day Evening. De pakketten worden in de avond bezorgd. Daarbij zet Red je Pakketje altijd de consument op één. Dat basisprincipe is het uitgangspunt voor alle beslissingen. Is het goed voor de consument? Dan gebeurt het. En daardoor is Red je Pakketje de hoogst gewaarde pakketbezorger van Nederland.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht