Industry Wire

Geplaatst door RVS Marketing

RVS Marketing groeit met nieuwe allround b2b marketingconcepten.

RVS Marketing uit Eindhoven viert deze maand haar 10-jarig bestaan. Met 3 oprichters in 2013 is het gespecialiseerde b2b marketingbureau gegroeid tot een team van 25 toegewijde marketeers. Tijdens deze periode zijn twee vernieuwende concepten geïntroduceerd – Deelmarketeer en Groeimarketeer – die een gat in de markt blijken te zijn.

B2B SPECIALIST IN ALLROUND MARKETING
In de wereld van B2B marketing is er een constante vraag naar allround marketing dienstverlening. Dat klinkt tegenstrijdig in een vak vol met specialismen. Maar juist door de versnippering van het vakgebied hebben zowel kleine als grote bedrijven behoefte aan een gids. Bedrijven worstelen vaak met het navigeren door het B2B-landschap, het maken van de juiste keuzes én de capaciteit om dit uit te voeren.

HET DRAAIT OM RELEVANTIE
Na 10 jaar dienstverlening in met name de zakelijke dienstverlening, bouw, industrie en logistiek, weet het bureau dat succesvolle B2B marketing draait om de inhoud. Relevantie en kennis zijn key. RVS Marketing biedt een scala aan allround B2B-marketingdiensten, variërend van leadgeneratie tot contentmarketing en recruitment marketing. Kennis over B2B marketing wordt gedeeld in de eigen Academy. Waar 10 keer per jaar (gratis) trainingen worden gegeven voor grote groepen B2B marketeers.

DEELMARKETEER & GROEIMARKETEER
Daarnaast heeft RVS Marketing twee succesvolle concepten geïntroduceerd om bedrijven te ondersteunen met extra marketingcapaciteit. Vooral in tijden van een krappe arbeidsmarkt is dit gewild. De Deelmarketeer is een ervaren b2b marketeer die tijdelijk 1 of 2 dagen per week bij een opdrachtgever werkt. De Groeimarketeer is een junior die 4 dagen per week bij een opdrachtgever werkt, 1 dag leert en na 1 jaar in dienst komt bij de klant.

Eigenaar Arjan Rattink: “Er zijn veel marketingvacatures maar voor veel bedrijven hebben starters niet de voorkeur omdat ze geen tijd hebben om iemand structureel in te werken. Of b2b bedrijven krijgen
helemaal geen goede sollicitaties omdat ze niet ‘sexy’ genoeg zijn voor twintigers. Wij vinden de ambitieuze marketingtalenten wel en leiden ze op zodat ze in 1 jaar allround b2b marketeer zijn.”

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht