Industry Wire

Geplaatst door Het Laatste Tafeltje

Samenwerking RelatiePlanet en Het Laatste Tafeltje

Singles kunnen nu samen op eetdate! Ter stimulering van de liefde en ter voorkoming van een eenzaam kerstdiner hebben Relatieplanet en Het Laatste Tafeltje de handen ineengeslagen.

“Daten en lekker uit eten, wij noemen het Deten. Een combinatie van rondkijken op het grootste platform van vrijgezellen in Nederland en een keuze uit honderden restaurants via hetlaatstetafeltje.nl. Voorkom vervelende vragen waarom je met het kerstdiner weer alleen bent, of zet je goede voornemens voor 2017 op een smakelijke wijze kracht bij! Een lekkere en betaalbare gedachte voor vele tienduizenden vrijgezellen in Nederland. Voor jezelf of om te geven!”, aldus woordvoerster Arjanne Pruntel.

Deten abonnement
Bij het afsluiten van het ‘deten’ abonnement van €50,- voor twee maanden op Relatieplanet ontvang je vanaf nu €50,- korting op jouw rekening bij een restaurant naar keuze. Zo kan je dus daten en (voordelig) eten tegelijk. Meer informatie over de samenwerking vind je op https://relatieplanet.nl/hetlaatstetafeltje/ en https://hetlaatstetafeltje.nl/relatieplanet-actie/.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht