Industry Wire

Geplaatst door Sana

Sana Commerce uitgeroepen tot Microsoft Dynamics ISV Partner of the Year

Rotterdam, 17 juli 2017 – Sana Commerce is door Microsoft uitgeroepen tot Independent Software Vendor 2017 voor West-Europa. De award is een erkenning voor een hoog niveau van kennis en vaardigheden op het gebied van Microsoft Dynamics, in combinatie met een een aanzienlijke omzet en een hoge mate van klanttevredenheid. De onderscheiding werd afgelopen week toegekend tijdens Microsoft Inspire in Washington, Microsoft’s wereldwijde bijeenkomst voor channel partners. Tegelijkertijd werd bekend dat Sana is uitgenodigd om toe te treden tot Microsoft’s prestigieuze Dynamics Inner Circle, een groep waartoe slechts één procent van alle partners wereldwijd wordt toegelaten.

“Partners zijn essentieel voor het succes van Microsoft. Deze samenwerking met Sana Commerce biedt onze klanten een e-commerce oplossing die hen in staat stelt hun eigen digitale transformatie door te voeren, terwijl ze blijven profiteren van de innovaties van Microsoft”, zegt Ron Augustus, directeur MKB Solutions en Partners voor Microsoft in Nederland.

Leidende positie
De twee awards zijn een bevestiging van Sana’s leidende positie op het gebied van e-commerce en webwinkels voor B2B-bedrijven. Sana is specifiek ontwikkeld om direct te integreren met Microsoft Dynamics AX, NAV en GP – naast andere ERP-systemen – en kan dus gebruik maken van de binnen de bedrijven aanwezige data en business logica, om zo een meer gepersonaliseerde customer experience te bieden. Toen Microsoft begon met het Technology Adoption Program (TAP) voor het toenmalige Project Madeira, later bekend als Dynamics 365, was Sana een van de eerste ISV’s die op AppSource beschikbaar was voor het cloud-gebaseerde ERP-systeem van Microsoft.

Michiel Schipperus, CEO van Sana, zegt: “We waren al heel trots om voor deze award genomineerd te worden, en nu we hem ook gewonnen hebben, kan het helemaal niet meer stuk. Dit is een ongelooflijk erkenning voor ons team, en ik ben dan ook erg trots op deze prestatie.”

In februari werd Sana door het tijdschrift Inc.com ook al genoemd als een van de 1000 snelst groeiende, niet-beursgenoteerde bedrijven in Europa.

Microsoft Inner Circle
De recente Microsoft awards worden toegekend aan de meest strategische partners van het bedrijf. Microsoft Inner Circle is een elite groep die geselecteerd is op basis van groei, innovatie en een sterk commitment aan zowel klanten als business excellence. ISV Partner of the Year is een erkenning voor organisaties, die een sterke relatie met de Microsoft Dynamics gemeenschap tonen.

Over Sana
Sana helpt bedrijven wereldwijd de stap naar e-commerce te maken met een toekomstbestendige oplossing die 100% geïntegreerd is met SAP en Microsoft Dynamics. De Sana e-commerce software gebruikt bestaande business logic en data voor krachtige, gebruiksvriendelijke webshops. Zo kunnen bedrijven zich concentreren op het verbeteren van klantenservice, het stroomlijnen van processen en groei van hun verkoop.

Sana is een gecertificeerde Microsoft Dynamics en SAP partner. Met de innovatieve aanpak en het solide partnernetwerk laat Sana wereldwijd meer dan 1.200 webshops draaien. Sana heeft de ervaring en expertise in huis om naast software ook ondersteunende diensten te bieden zoals online marketing, SEO advies, hosting, design en advies in online betaalsystemen.

Voor meer informatie: www.sana-commerce.com

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht