Industry Wire

Geplaatst door Selecta

Selecta richt micromarket Albert Heijn to go in bij Benchmark

Almelo – Selecta, de Europese marktleider in vending- en koffieoplossingen, opent een nieuwe Albert Heijn to go in Benchmark Almelo. Benchmark was al jaren een tevreden klant op het vlak van koffieoplossingen, maar wilde hun medewerkers als alternatief van de klassieke kantine een breder assortiment aanbieden. Daarvoor kozen ze voor het micromarketconcept van Selecta, waar medewerkers 24/7 terecht kunnen voor verse, biologische voeding. Het concept is bovendien volledig schaalbaar en biedt de mogelijkheid tot een flexibele invulling, waardoor het een meerwaarde vormt voor elke onderneming.

In het uitgebreide aanbod van Selecta vinden bedrijven zonder fout een foodtech-oplossing op maat, van diefstalbestendige Smart Fridges voor kleinere kantines tot open micromarkets die medewerkers een ware supermarktervaring bieden. Beide oplossingen voorzien in kleine winkelruimtes waar een verscheidenheid aan producten zoals snacks, sandwiches, sushi, salades en dranken kan worden aangekocht, zonder dat een bemande kassa nodig is. Benchmark koos voor het micromarketconcept Albert Heijn to go.

“Sinds de pandemie heeft ‘het nieuwe normaal’ facility management sterk veranderd”, getuigt Tim Goossens, gedelegeerd bestuurder Selecta Benelux & Export. “Werktijden zijn flexibeler en men brengt minder tijd door op kantoor. Hierdoor werden de kosten om kantines open te houden een uitdaging voor veel bedrijven. Het micromarketconcept Albert Heijn to go biedt een gezonde en flexibele voedselkeuze op de werkvloer en bespaart ook geld. Bedrijven geven hun bestellingen de dag voordien door. Elke ochtend rond half zes levert Albert Heijn bij ons, waarna alle locaties voor 10u worden aangevuld. Zo garanderen we dat verse voeding 24/7 verkrijgbaar is en er geen sprake is van overmatige verspilling.”

Flexibiliteit
“De Albert Heijn to go-micromarket is 24/7 open, er is geen wachtrij, geen bemande kassa en betalen kan eenvoudig cashloos. Dat maximaliseert de toegankelijkheid en de micromarket vormt zo een perfecte aanvulling voor onze kantine”, vertelt Koos Visser, Facilitair manager van Benchmark. “Dankzij die flexibiliteit kunnen onze medewerkers op hun eigen manier en in hun eigen ritme genieten van een gezonde en deugddoende lunch of snack.”

Schaalbaar
Elke Albert Heijn to go Foodmarket biedt steeds een oplossing op maat. Afhankelijk van de behoeften kunnen smart fridges, koffiecorners, een kiosk en oplossingen voor stoommaaltijden worden toegevoegd. De micromarkets zijn bovendien volledig schaalbaar, van extra small voor vijftig bezoekers per dag met twee modules tot extra large voor vijfhonderd bezoekers per dag met twintig modules. Bij Benchmark werd gekozen voor 5 modules voor hun blue- en whitecollarmedewerkers.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht