Industry Wire

Geplaatst door Sentia

Sentia uitgeroepen tot AWS Benelux Partner of the Year

Accenture maakt bekend dat Sentia, recentelijk overgenomen door Accenture, tijdens de AWS Re:Invent conferentie is uitgeroepen tot AWS Benelux Partner of the Year

Sentia maakt deel uit van het AWS Partner Network (APN), een netwerk dat bestaat uit 100.000 partners uit meer dan 150 landen. De AWS Partner of the Year award wordt toegekend aan partners die uitstekende resultaten en innovaties hebben laten zien met het gebruik van AWS-producten en oplossingen.

“Als partner van het AWS Partner Network stellen we onze klanten in staat om een succesvolle migratie naar Amazon Web Services (AWS) te realiseren. Met onze bewezen expertise verzorgen we het gehele migratietraject”, zegt Ian Zein, voormalig Sentia-CEO en nu Managing Director bij Accenture Cloud First Nederland. “Onze mensen werken al jarenlang dag in dag uit aan de beste oplossingen voor het AWS-platform. De toekenning van AWS Benelux Partner of the Year is de bekroning op jarenlang hard werken voor onze klanten.”

“Het toekennen van de AWS Benelux Partner of the Year bewijst dat we met de overname van Sentia een goede strategische keuze hebben gemaakt“, Roy Ikink, Technology Lead Accenture Nederland. “Met meer dan 100 certificeringen en ongeveer 310 cloudspecialisten in dienst maakt Sentia tegenwoordig deel uit van Accenture First Cloud. De toekenning maakt duidelijk dat we onze klanten die hun workloads naar AWS willen migreren op een professionele wijze kunnen ondersteunen.”

In augustus 2022 heeft Accenture in Nederland, België en Bulgarije Sentia overgenomen om de hybrid cloud capaciteit in het gehele cloud continuüm te versterken.

###

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht