Industry Wire

Geplaatst door ServiceNow

ServiceNow benoemt nieuwe president voor de EMEA-regio

ServiceNow (NYSE:NOW), het toonaangevende digitale workflowbedrijf dat werk beter laat werken voor mensen, kondigt vandaag wijzigingen aan in het managementteam. Op 1 februari 2022 heet ServiceNow voormalig leidinggevende van Salesforce en Coca-Cola Ulrik Nehammer welkom als nieuwe president van de EMEA-regio.

Nehammer is afkomstig van Salesforce, waar hij tot voor kort werkzaam was als CEO van de APAC-regio. Hij begon in 2017 bij het bedrijf, waar hij ook de rol van strategisch klantadviseur vervulde.

Voordat hij bij Salesforce begon, was Nehammer CEO van Coca-Cola Duitsland. Hij begon zijn carrière bij Coca-Cola in 1992, en vervulde in het bedrijf verschillende managementfuncties, en woonde in diverse landen in Europa en Azië.

“Een bedrijf als ServiceNow komt maar één keer in je leven voorbij,” zegt Nehammer. “Voor mij gaat zakendoen tegenwoordig niet alleen om het bedienen van de klant, maar ook om de klant van de klant – een verschil maken voor de maatschappij – en dat is waar ServiceNow voor staat.”

“Ik geloof er heilig in dat je de meest geschikte leider kunt zijn, maar zonder een team om je heen, lukt dat niet. Ik ben onder de indruk van de cultuur binnen ServiceNow en ik kijk ernaar uit om mijn volgende uitdaging samen met het team hier aan te gaan. We gaan de versnelling versnellen en bouwen verder op het huidige succes.”

Voormalig president van de EMEA-regio Paul Smith is bevorderd tot chief commercial officer. Paul wordt verantwoordelijk voor alle wereldwijde sales-activiteiten, waaronder sales enablement, value management en de wereldwijde sales operations. Smith kwam in juli 2020 bij ServiceNow nadat hij verschillende seniorfuncties had vervuld bij Salesforce en Microsoft. Hij ontwikkelde zich snel tot een sales-verantwoordelijke met brede geografische expertise en veel invloed.

“Onze wereldwijde salesorganisatie is goed berekend op het behalen van ons doel van $15 miljard en meer. Ik ben vereerd om met dit fantastische team te kunnen werken,” zegt Smith. “En ik ben blij dat we Ulrik Nehammer bij ServiceNow mogen verwelkomen als de nieuwe president van de EMEA-regio. Ulrik is een leider van wereldklasse. Met zijn trackrecord en ons getalenteerde EMEA-team kunnen we blijven helpen de uitdagingen van elke klant op CxO-niveau op te lossen.”

+++

 

About ServiceNow 

ServiceNow (NYSE: NOW) is making the world of work, work better for people. Our cloud-based platform and solutions deliver digital workflows that create great experiences and unlock productivity for employees and the enterprise. For more information, visit: www.servicenow.com.

© 2022 ServiceNow, Inc. All rights reserved. ServiceNow, the ServiceNow logo, Now, and other ServiceNow marks are trademarks and/or registered trademarks of ServiceNow, Inc. in the United States and/or other countries. Other company names, product names, and logos may be trademarks of the respective companies with which they are associated.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht