Industry Wire

Geplaatst door Sophos

Sophos benoemt Promax, Solvisoft en Virtual Security tot Platinum Partner

Oosterhout, Nederland – 23 juni 2022 – Sophos, wereldwijd leider in cybersecurity van de nieuwste generatie, geeft zijn partners Promax, Solvisoft en Virtual Security de Platinum Partner-status. Om deze status te krijgen moeten partners een bepaalde jaaromzet voor Sophos-producten en -diensten behalen. Daarnaast moeten medewerkers van de partners diverse certificeringen hebben behaald zodat ze over het hoogste kennisniveau beschikken.

Promax helpt haar klanten sinds 1992 door hen te ontzorgen met veilige, betrouwbare en intelligente IT-oplossingen, zodat zij zich kunnen richten op hun core business. “Het behalen van de hoogste partnerstatus is een mooi en belangrijk nieuw hoofdstuk in de samenwerking met Sophos”, zegt Colin Schreuders, operationeel directeur bij Promax. “Bij Promax staan informeel zakendoen en kwaliteit hoog in het vaandel. Met deze focus zijn we in 2020 samen met Arjan Boll, channel account executive bij Sophos, een traject gestart om ons meer en meer te onderscheiden en te specialiseren in security-oplossingen voor onze klanten. Dankzij de samenwerking met Sophos is Promax dus in staat haar klanten écht te ondersteunen in complexe security-vraagstukken, wat nodig is als zij zich willen verdediging tegen huidige cyberdreigingen zoals ransomware.”

Solvisoft is een IT-specialist voor webshop en IT-infrastructuur. Eigenaar Eric Hazeleger en zijn 40 medewerkers nemen met hun duurzame hosting-, beheer- en securitydiensten een hoop zorgen uit handen van hun klanten. Niet alleen grote internationale klanten benutten de kennis, ervaring en geavanceerde bedrijfssoftware van Solvisoft, ook kleine en middelgrote bedrijven behoren tot het klantenbestand. Eric Hazeleger, eigenaar van Solvisoft: “Al onze klanten hebben behoefte aan een goed werkende IT-structuur en professionele en betaalbare software oplossingen, waaronder cybersecurity. Door onze unieke flexibiliteit en de samenwerking met Sophos kunnen we op ieder moment inspelen op de wens van de klant.”

Virtual Security is sinds 2007 actief als ICT-dienstverlener, sparringpartner, integrator en probleemoplosser voor klanten die op zoek zijn naar innovatieve ICT-oplossingen om hun bedrijfsprocessen te ondersteunen. De focus ligt op de beveiliging en optimalisatie van netwerken, applicaties en gegevens. Dankzij een lange en strategische relatie met Sophos en hun uitstekende kennis over Sophos-producten is Virtual Security een vertrouwde cybersecurity-adviseur geworden voor veel klanten die Sophos-oplossingen gebruiken. Daarom heeft het nu de Platinum Partner-status gekregen.

Hans Claeskens, channel director bij Sophos Benelux, voegt hieraan toe: “We zijn verheugd dat we drie van onze partners – Promax, Solvisoft en Virtual Security – de Platinum Partner-status hebben kunnen toekennen. Dankzij hun harde werk en toewijding aan het leren over en verkopen van onze cyberbeveiligingstechnologie, threat hunting en response services, hebben ze deze belangrijke certificeringen behaald. Zij kunnen rekenen op nog meer support van Sophos, maar ook op aantrekkelijke prijzen voor ons security-portfolio. Het eindresultaat is een sterke relatie die deze drie partners helpt om een betere verdediging te bieden tegen ransomware en andere geavanceerde cyberaanvallen.”

Over Sophos
Sophos is een wereldwijde leider in next-gen cyberbeveiliging en beschermt meer dan 500.000 organisaties en miljoenen consumenten in meer dan 150 landen tegen de meest geavanceerde cyberdreigingen van vandaag. Aangedreven door threat intelligence, AI en machine learning van SophosLabs en SophosAI, levert Sophos een breed portfolio van geavanceerde producten en diensten om gebruikers, netwerken en endpoints te beveiligen tegen ransomware, malware, exploits, phishing en het brede scala aan andere cyberaanvallen. Sophos biedt een enkele geïntegreerde cloudgebaseerde beheerconsole, Sophos Central – het middelpunt van een adaptief cyberbeveiligingsecosysteem met een gecentraliseerd data lake dat gebruik maakt van een uitgebreide reeks open API’s die beschikbaar zijn voor klanten, partners, ontwikkelaars en andere leveranciers van cyberbeveiliging. Sophos verkoopt haar producten en diensten via resellerpartners en managed service providers (MSP’s) wereldwijd. Het hoofdkantoor van Sophos is gevestigd in Oxford, VK. Meer informatie is beschikbaar op www.sophos.com.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht