Industry Wire

Geplaatst door TheValueChain

TheValueChain lanceert nieuwe offering rond hyperautomatisering

Kontich, 19 oktober 2021: Hyperautomatisering – een term van Gartner – is gebaseerd op het idee dat alles wat in een organisatie geautomatiseerd kan worden, ook geautomatiseerd moet worden.
Om zijn klanten daarbij te helpen, lanceert TheValueChain een nieuwe offering in de markt: HyperChain. Dit toegewijde team combineert procesexpertise met een sterke visie die verder gaat dan RPA alleen.

Hyperautomatisering is geen tool, maar eerder een houding om competitief te blijven in een snel veranderende wereld. Voor veel bedrijven is dit niet langer een ‘nice to have’, maar een echte ‘must’ geworden om te overleven.
TheValueChain helpt daarbij met een pragmatisch stappenplan, afgestemd op de behoeftes van de klant.

Het HyperChain team is een toegewijde selectie van ervaren procesoptimalisatie consultants, 100% gericht op hyperautomatisering.

Zij leggen over bestaande systemen een laag van geavanceerde technologie waarmee je processen automatiseert en orkestreert.
Het zorgt voor een efficiëntiewinst met een extra voordeel: meer tijd voor medewerkers om te besteden aan echte businesswaarde.

SAP Business Technology Platform als gereedschapskist

Hyperautomatisering vereist een specifieke mindset en een set aan vaardigheden. Het HyperChain team werkt volgens het speciaal ontwikkelde vijfstappenplan: hyperautomatisering begrijpen, use cases definiëren, de business case maken, het project realiseren en uitbreiden. Bij HyperChain zien we het SAP Business Technology Platform (BTP) in de cloud als een grote gereedschapskist die de juiste mogelijkheden biedt. Afhankelijk van de automatisering mogelijkheden, worden de geschikte tools geselecteerd en geactiveerd. Denk aan low-code, en zelfs no-code, ontwikkelde apps die op elkaar inspelen met slimme workflows en ingebouwde AI-vaardigheden die gebruikers- en bot (RPA)-taken afwisselen en communiceren met elk backend systeem. De mogelijkheden zijn eindeloos. Dit betekent niet dat alle ‘tools’ SAP BTP-services moeten zijn.
En dat is meteen ook een van de sterke punten van dit automatiseringsplatform: het kan perfect tools van derden integreren (zoals bijvoorbeeld: UiPath of BluePrism RPA).

Lanceringsevent op 28 oktober 2021

Meer weten over Hyperchain en wat wij voor jou kunnen betekenen? Schrijf je in voor ons lanceringsevenement op donderdag 28 oktober vanaf 14u30 in Mechelen.
Keynote speech door Koen De Leus, auteur van “De winnaarseconomie. Uitdagingen en kansen van de digitale revolutie”.
Klantentestimonial door Dries Vandevyvere (ITS – Business Wide Technologies Lead) en Henk De Jonghe (Vice President Information Technology) van Galapagos.

Over TheValueChain

TheValueChain is een toonaangevende SAP-partner van Belgische origine, met meer dan 260 consultants. Het richt zich voornamelijk op de sectoren groothandel en distributie, discrete productie, professionele dienstverlening en nutsvoorzieningen.

Als trusted advisor inspireert TheValueChain klanten met een end-to-end aanpak van hun digitale uitdagingen en de technologieën van de toekomst.

Partnerships en co-creatie versterken het oplossingsportfolio. Het bedrijf gelooft in innovatie, commitment, kwaliteit en expertise.
TheValueChain maakt deel uit van de Gumption-groep. Het heeft vestigingen in België, Nederland, Luxemburg en Zwitserland.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht