Industry Wire

TicketSwap wint Amsterdamse Studentondernemersprijs (ASOP)

Hans Ober, student Business Studies aan de UvA wint de felbegeerde reis naar Silicon Valley. Publieksfavoriet werd United Wardrobe van Thijs Verheul.

TicketSwap is een platform waar consumenten onderling tickets kunnen kopen en verkopen. Er wordt uiteindelijk tien procent commissie gerekend op de ticketprijs, maar die wordt eerlijk verdeeld over beide partijen. De formule blijkt een succes: binnen een jaar heeft TicketSwap een naam opgebouwd waar zelfs partijen als Mysteryland en Awakenings de loftrompet over steken en liggen de plannen voor uitbreiding naar België, Frankrijk en Duitsland al klaar.

Het team van United Wardrobe gingen aan de haal met de publieksprijs: een cheque van duizend euro. United Wardrobe is een online markplaats voor tweedehands en vintage kleding.

ASOP: voor studenten, door studenten

De ASOP is het paradepaardje van ACE Connect, het studentenbestuur van het Amsterdam Center for Entrepreneurship (ACE). ACE Connect wil via events en een community zo veel mogelijk Amsterdamse studenten enthousiast maken voor ondernemerschap.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht