Industry Wire

Geplaatst door Telenet

Tot drie keer meer datavolume voor hele gezin: Telenet verhoogt mobiele datalimiet van WIGO-abonnementen

Telenet breidt al zijn WIGO-abonnementsformules uit met hogere datavolumes. De prijs van de abonnementen blijft daarvoor dezelfde. Die uitbreiding van het aanbod moet ervoor zorgen dat klanten kunnen blijven surfen en streamen zonder zich zorgen te hoeven maken over hun verbruik. Want Telenet ziet het mobiele dataverbruik elk jaar met bijna 60 procent toenemen. Wie voor het hoogste pakket kiest, krijgt nu zelfs ongelimiteerd mobiel internet zonder extra kosten.

Telenet-klanten met een WIGO-abonnement verbruikten twee jaar geleden nog gemiddeld maandelijks 700 MB per simkaart. Vorig jaar steeg dat verbruik naar 1 GB en vandaag is dat al 1,5 GB. Uiteraard verschilt het verbruik sterk naargelang de grootte van de datapot. Sommige klanten verbruiken maandelijks meer dan 40 GB.

Terwijl internet vroeger vooral werd gebruikt om e-mails te versturen en informatie op te zoeken, bekijken we nu onderweg massa’s foto’s en video’s – denk maar aan de vele video’s die automatisch op Facebook of Instagram afspelen – en is de cloud de visuele encyclopedie van ons leven geworden. We gebruiken daardoor veel meer data dan vroeger.

Vooral gemoedsrust

Telenet ver(drie)dubbelt alle mobiele datalimieten van zijn WIGO-abonnementsformules, waar ook tv, vast internet en onbeperkte belminuten en sms’en in zitten. De limieten bepalen de hoeveelheid data die je maandelijks mag gebruiken.

Klanten met een WIGO-abonnement kunnen hun datapot verdelen in functie van de noden van de gezinsleden. Elk gezin bepaalt dus zelf hoe ze de verdeling van hun data aanpakken. Heeft een gezinslid de ene maand meer nodig dan de andere maand, dan kan er flexibel met de datapot omgegaan worden, zonder onverwachte extra kosten op het einde van de maand. Op die manier kunnen jongeren makkelijk wat meer gebruiken terwijl er ook voor de ouders voldoende overblijft.  Families die volledig onbeperkt willen surfen en streamen, kunnen voor WIGO Unlimited kiezen. Het eerste aanbod in ons land met TV, onbeperkte belminuten, sms’en en mobiel en vast internet dat je met het hele gezin kan delen, tot maximaal vijf simkaarten.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht